Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Співробітники облдержадміністрації надали допомогу охоронцям стратегічної залізниці

22 червня 2015 - 11:05

Перебуваючи у Розівському районі, начальник управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації Олександр Зубченко, голова консультативної ради учасників Антитерористичної операції при ОДА В’ячеслав Зайцев,  громадські активісти Олена Ярошенко та Володимир Наумов завітали до співробітників лінійного відділення транспортної міліції на Придніпровській залізниці, які охороняють станції, вокзали та мости на перегоні «Комиш-Зоря - Волноваха». Магістраль пов’язує область із м.Маріуполь та має стратегічне значення для економіки всієї України - через неї постачається сировина на металургійні підприємства та вантажі до морського торговельного порту.

Гості передали командиру загону Петру Іванову допомогу, зібрану співробітниками обласної виконавчої влади, комунальних установ, волонтерами. Бійці отримали 150 кг круп, макаронних виробів, овочів, борошна, цукру, солі, цукерок, печива, чаю та кави, 60 л бутильованої  води та соків, 10 комплектів постільної білизни, миючі та гігієнічні засоби тощо. Подарунок стане в нагоді співробітникам та підопічним територіального центру соціального обслуговування на чолі з Наталією Гусєвою, які щодня готують для охоронців мостів смачні супи, борщі, котлети, салати, печуть пиріжки з картоплею та печінкою.

Також частину продуктів було передано бійцям роти спеціального призначення ГУМВС України в Запорізькій області, які несуть службу на місцевому блокпості, та солдатам 79-ї окремої аеромобільної бригади, які дислокуються в сел. Розівка.

Допомогу для наших захисників зібрали трудові колективи Департаментів фінансів, економічного розвитку та торгівлі, охорони здоров’я, освіти і науки, агропромислового розвитку, відділу внутрішнього аудиту та управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації, а також співробітниками комунальних установ - обласного перинатального центру, обласного ендокринологічного диспансеру та центру фінансово-статистичного аналізу матеріально-технічного забезпечення закладів і установ охорони здоров’я.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України