Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Перші переможці меморіалу генерала Петрова визначилися у Запоріжжі

22 червня 2015 - 11:34

Перші  переможці меморіалу генерала Петрова визначилися у Запоріжжі

У центральному легкоатлетичному манежі Запоріжжя відбувся символічний перший Меморіал Героя Радянського Союзу генерал-полковника Петрова Василя Степановича з гирьового спорту серед збірних команд силових структур та правоохоронних органів Запорізької області.

П'ять колективів силовиків  під розгорнутими прапорами своїх відомств урочистим маршем відкрили змагання. Начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова від імені голови облдержадміністрації Григорія Самардака привітала учасників змагань.

- Це дуже важливо, що сьогодні ми пам’ятаємо і віддаємо данину поваги таким легендарним особистостям, нашим землякам, як Василь Степанович Петров – двічі герой Радянського Союзу, генерал-полковник. Це людина, яка має бути взірцем та символом,  саме на прикладах його героїзму, мужності і високого патріотизму ми маємо виховувати не лише підростаюче покоління, а й представників наших силових структур. Незважаючи на ускладнення здоров’я після поранення  Василь Степанович не здався, він воював далі, і пройшов війну від початку до кінця. Наші мужні та загартовані чоловіки, які сьогодні служать у лавах Збройних сил України та силових відомствах, є спадкоємцями легендарної особистості Василя Степановича Петрова. З такими захисниками ми  віримо в перемогу і в те, що на нашій землі запанує довгоочікуваний мир. – зазначила посадовець.

У турнірі взяли участь збірні Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Запорізькій області, Головного управління МВС України в Запорізькій області, Міністерства оборони (військова частина А-1978), Національної гвардії МВС України (військова частина 3033) та Управління Державної пенітенціарної служби у Запорізькій області. Всього 43 спортсмени і спортсменки змагалися за Кубки, медалі та премії. Головний трофей турніру - Перехідний кубок Меморіалу генерала Петрова.  За перше місце переможець отримав 800 гривень, за друге - 400 гривень, за третє - 200 гривень. За абсолютний результат як серед чоловіків, так і серед жінок - по 1000 гривень. Тренеру-переможцю передбачено 1000 гривень, який підготував «срібну» збірну - 900 гривень, «бронзовому» тренеру - 800 гривень.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів