Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Представники Громадської ради разом з фахівцями працюють над економічним розвитком краю

22 червня 2015 - 13:43

Засідання колегії  Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації під головуванням директора Департаменту Елли Слепян вже традиційно відбулося за участю представників Громадської ради при облдержадміністрації, які з цього року входять до складу колегії.

Одним з найважливіших питань стали проміжні підсумки розробки проекту Стратегії регіонального розвитку області до 2020 року за напрямом «Розвиток ринкового середовища. Підтримка малого та середнього підприємництва».

На сьогодні фокус-групи вже провели стратегічний аналіз свого напрямку, визначили проблемні питання, які перешкоджають розвитку бізнесу, та підготували пропозиції до SWOT-аналізу сфери малого та середнього підприємництва. Департаментом підготовлено узагальнений стратегічний аналіз розвитку малого та середнього підприємництва за 2010-2014 роки з урахуванням даних статистики та Головного управління ДФС в області, напрацювань фокус-груп і SWOT-аналіз сфери малого та середнього підприємництва, який разом із стратегічним аналізом прийнято членами робочої групи за основу.

Елла Слепян підкреслила, що робота над проектом Стратегії відбувається відкрито і прозоро, напрацьовані матеріали розміщені на веб-порталі облдержадміністрації, вже в липні відбудеться широке громадське обговорення проекту.

Ще одним важливим питанням засідання став стан підготовки кадрового резерву та підвищення кваліфікації державних службовців. Як зазначила Елла Слепян, саме від професійного рівня службовців у першу чергу залежить якість їх роботи, і підкреслила, що в Департаменті економічного розвитку і торгівлі він один з найвищих.

Також під час заходу члени колегії підбили підсумки інвентаризації об'єктів державної власності, що належали до сфери управління облдержадміністрації та райдержадміністрацій на 31 грудня 2014, і стану фінансово-бюджетної дисципліни в січні-червні 2015 року.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України