Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Юні патріоти спритні, інтелектуально розвинені та творчо обдаровані

22 червня 2015 - 17:48

В рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» на узбережжі Азовського моря в ДОТ «Прометей» відбулася традиційна щорічна військово-патріотична та інтелектуально-розважальна гра «Патріот», яку організував Обласний центр патріотичного виховання молоді за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Учасників гри привітала начальник Управління Наталія Власова, яка підкреслила, що захід сприяє вихованню патріотичних почуттів у дітей та підлітків, адже наскільки вони патріотично налаштовані, духовно багаті, настільки можливо щасливе майбутнє нашої України.

Під час гри юні патріоти вправлялися у стрільбі з пневматичної гвинтівки, в арбалетному, лучному та пейнтбольному тирі, проходили туристичну переправу «паралельні перила», надавали першу домедичну допомогу тощо. Також вихованці табору змагалися у виконанні патріотичних пісень і на брейн-рингу.

У змаганнях зі стрільби перше місце посів шостий загін, краще за всіх подолав прикладну смугу перший, на «паралельних перилах» найвправнішим виявився другий. Переможцями у військово-спортивній грі стали вихованці п'ятого загону, саме вони посіли почесне перше місце за підсумками всіх змагань.

Кращим у виконанні патріотичної пісні виявився третій загін, на брейн-рингу перемогли вихованці четвертого загону. Переможці та учасники змагань крім задоволення і поваги однолітків отримали грамоти.

Протягом дня на території табору також проходили майстер-класи з виготовлення прапорців України і з патріотичного боді-арту.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі