Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Конкурси

Розпорядження голови обласної державної адміністрації 07.08.2015 № 288

10 серпня 2015 - 15:52

Додаток

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

 

Розпорядження голови  обласної    державної адміністрації 07.08.2015  №  288

 

 

 

 

ПОЛОЖЕННЯ

про конкурсний комітет з визначення автомобільних перевізників

 

І. Загальні положення

 

1. Конкурсний комітет з визначення автомобільних перевізників
(далі – конкурсний комітет) утворюється як колегіальний дорадчий орган.

2. Конкурсний комітет  утворюється для  розгляду  конкурсних  пропозицій та прийняття рішень про визначення переможців конкурсів з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області (далі - конкурси).

3. У своїй діяльності конкурсний комітет керується Законом України «Про автомобільний транспорт», Порядком проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 (зі змінами та доповненнями), іншими нормативно-правовими актами, а також цим Положенням.

4. Конкурсний комітет під час виконання покладених на нього завдань взаємодіє з місцевими органами виконавчої влади, територіальними органами центральних органів виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, громадськими об’єднаннями, юридичними та фізичними особами.

 

ІІ. Склад конкурсного комітету

 
1. Персональний склад конкурсного комітету затверджується облдержадміністрацією (далі – організатор), яка призначає голову, його заступника та секретаря. 
Секретар конкурсного  комітету призначається організатором з числа представників організатора або робочого органу і включається до складу  конкурсного комітету без права голосу.  
2. До складу конкурсного комітету входять представники відповідних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, Укртрансінспекції, Державтоінспекції та громадських організацій. При цьому  кількість  представників громадських організацій, діяльність яких пов'язана з автомобільним транспортом, повинна становити не менш як 50 відсотків загальної кількості  представників  громадських  організацій. 
До складу конкурсного комітету не можуть входити представники суб'єктів господарювання - автомобільних перевізників, які є перевізниками-претендентами або які провадять діяльність на ринку перевезень пасажирів, а також представляють інтереси  окремих автомобільних перевізників. 
3. Чисельність складу конкурсного комітету визначається організатором за поданням наведених у пункті 2 розділу 2 цього Положення органів та організацій та не може перевищувати 16 осіб.
Із складу конкурсного комітету 50 відсотків - представники органів виконавчої влади та (або) органів місцевого самоврядування, решта - представники громадських організацій.

 

ІІІ. Права та обов’язки членів конкурсного комітету

 

Члени конкурсного комітету: 
беруть участь в обговоренні, розгляді оцінки  за  бальною системою та зіставленні конкурсних пропозицій перевізників-претендентів і  забезпечують  прийняття  рішень  про визначення переможців конкурсів; 
мають право на ознайомлення з усіма матеріалами,  що стосуються  проведення оцінки за бальною системою пропозицій перевізників-претендентів, а також на відображення своєї окремої думки у протоколі засідання комітету на  підставі  інформації,  що підтверджена  документально  та  врахування  якої  не порушуватиме процедуру проведення конкурсу; 
зобов'язані дотримуватися норм законодавства, Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 (зі змінами та доповненнями), цього Положення, об'єктивно та неупереджено розглядати конкурсні пропозиції перевізників-претендентів. 

 

IV. Організація діяльності конкурсного комітету

 

1. Конкурсний комітет є постійним органом і розпочинає свою роботу з моменту видання головою обласної державної адміністрації розпорядження про його створення.

2. Зміни до складу конкурсного комітету вносяться розпорядженням голови облдержадміністрації.

3. Формою роботи комітету є засідання.

4. Керує діяльністю конкурсного комітету і організовує його роботу голова конкурсного комітету. У разі відсутності голови конкурсного комітету його обов’язки виконує заступник голови конкурсного комітету.

5. Рішення про результати  конкурсу приймається конкурсним комітетом на закритому засіданні в присутності не менш як половини його складу, у тому числі голови конкурсного комітету або його заступника, простою більшістю голосів. 
У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови конкурсного комітету (або за його відсутності – голос заступника голови конкурсного комітету). 
6. Під час проведення засідання конкурсного комітету здійснюється технічний аудіозапис. 
Аудіоматеріали засідань зберігаються в організатора  протягом усього строку дії укладеного за результатами конкурсу договору.
7. Рішення конкурсного  комітету  про визначення переможця конкурсу у 10-денний строк оформляється протоколом, який підписується присутнім головою або заступником голови  та секретарем конкурсного комітету і подається організатору.
Рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу вводяться в дію розпорядженням голови облдержадміністрації протягом  не більш як 30 робочих днів з дня проведення конкурсу.

 

 

 

 

Заступник голови - керівник апарату|
обласної державної адміністрації                                       Л.В. Березинський

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.