Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Приазовський район - лідер рейтингу соціально-економічного розвитку

21 серпня 2015 - 15:59

Приазовський район - лідер  рейтингу соціально-економічного розвитку

Департаментом економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації визначено результати рейтингу соціально-економічного розвитку міст і районів області за підсумками І півріччя 2015 року.

За  напрямом «Промисловість та розрахунки за енергоносії» серед районів лідирують Приазовський, Пологівський, Якимівський; останнє місце посів Куйбишевський район. Серед міст обласного значення найкращі – це Енергодар, Мелітополь і Бердянськ; на останньому місці – Запоріжжя.

За напрямом «Розвиток сільського господарства» до трійки лідерів увійшли Кам'янсько-Дніпровський, Оріхівський, Веселівський райони; останнє місце посів Василівський район.

За напрямом «Державні фінанси» на провідні місця вийшли Василівський, Гуляйпільський, та Вільнянський райони, а також міста обласного значення –Енергодар, Запоріжжя та Бердянськ. На останньому місці – Бердянський район і Токмак.

За напрямом «Споживчий ринок» випередили інших Вільнянський, Приазовський, Розівський райони, Токмак, Енергодар і Бердянськ. Останні місця у  Куйбишевського району та Запоріжжя.

За напрямом «Населення та ринок праці» до трійки лідерів увійшли Василівський, Михайлівський і Пологівський райони; на останньому місці – Новомиколаївський район. Серед міст обласного значення лідери – Енергодар, Бердянськ і Запоріжжя; на останньому місці – Мелітополь.

У сфері житлово-комунального господарства та будівництва житла найкращими серед районів названі Новомиколаївський, Приазовський і Якимівський; серед міст обласного значення – Мелітополь, Запоріжжя і Бердянськ. Найгірші  – Розівський район та  Енергодар.

За напрямом «Захист прав дитини» в трійку лідерів увійшли серед районів – Розівський, Чернігівський, Михайлівський; на останньому місці – Великобілозерський район. Серед міст обласного значення лідери – Токмак, Мелітополь і Енергодар; останнє місце у Бердянська.

Тож за підсумковою комплексною оцінкою результатів соціально-економічного розвитку районів Запорізької області за січень-червень 2015 року перше місце посів Приазовський район, на другому – Вільнянський, на третьому  - Василівський.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області