Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Кращі проектні ідеї регіонального розвитку мають шанс на реалізацію

16 вересня 2015 - 10:25

Кращі проектні ідеї регіонального розвитку мають шанс на реалізацію

Обласна державна адміністрація розпочинає збір ідей проектів до Плану реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період 2016-2018 роки.

До участі запрошуються всі  зацікавлені у розвитку свого регіону, органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські організації, установи та організації всіх форм власності, які можуть запропонувати ідеї проектів, що дозволять реалізувати завдання Стратегії.

Як пояснили в Департаменті економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, проектні ідеї мають відповідати визначеним критеріям.

А саме: повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди; отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична або юридична особа; термін реалізації проекту – не більше трьох років (2016 – 2018).

 При цьому проекти повинні бути спрямовані на розв’язання  одного з п’яти ключових завдань регіонального розвитку. Зокрема, на скорочення внутрішньо регіональних дисбалансів розвитку завдяки підтримці менш розвинутих територій; стимулювання розвитку міст та їх взаємодію з прилеглими територіями; підтримку функціональної взаємодії мереж малих міст та примноження їх ролі у розвитку регіону; забезпечення  доступності громадян до зайнятості, отримання публічних послуг, культурного розвитку,  соціальних пільг незалежно від місця проживання тощо; забезпечення міжрегіональної співпраці Запорізької області.

За результатами відбору кращі проектні ідеї увійдуть до Плану реалізації Стратегії і будуть профінансовані в 2016-2018 роках.

Заявки за встановленою формою надсидати до 29 жовтня 2015 року  на e-mail: dert@zoda.gov.ua з поміткою «До плану реалізації Стратегії».

Документи на паперових носіях приймаються в Департаменті економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації (каб. 456), пр. Леніна, 164,  м. Запоріжжя, 69107.

У разі виникнення запитань звертатися за тел. 239-04-13, 224-63-71.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів