Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Децентралізація

Директор Офісу реформ у Запорізькій області розповів учасникам Всеукраїнської конференції про бюджетну децентралізацію в системі управління економічним потенціалом регіонів

29 жовтня 2015 - 17:06

Директор Офісу реформ у Запорізькій області Олександр Свистун виступив доповідачем на Всеукраїнській науково-практичний конференції «Проблеми управління економічним потенціалом», яка відбулась у Запорізькому національному університеті.

Зокрема, Олександр Свистун виступив з докладом на тему «Бюджетна децентралізація в системі управління економічним потенціалом регіонів».

Участь у конференції взяли 168 науковців із різних ВНЗ України - Запорізької державної інженерної академії, Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій, Запорізького національного технічного університету, Київського національного економічного університету ім. В. П. Гетьмана, Київського національного університету ім. Т. Шевченка, Національного університету «Львівська політехніка», Таврійського державного агротехнологічного університету, Ужгородського національного університету, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Черкаського державного технологічного університету.

Під час заходу свої доповіді на засіданнях секцій представили як викладачі, студенти, так і виробничники – представники галузі управління. 
Після завершення пленарної частини, учасники розійшлися по аудиторіях, де взяли участь у п’яти засіданнях секцій. Українські науковці розглянули такі проблеми: «Потенціал регіону і управління його розвитком», «Вплив зовнішньоекономічних зв’язків на розвиток регіону», «Логістичний потенціал регіонів», «Роль адміністрування бізнесу у формуванні ресурсного та економічного потенціалів регіону» і «Ділові комунікації як інструмент управління економічним потенціалом регіону».

Робота окремих секцій проходила у формі дебатів, а виступи учасників були підготовлені як українською, так і англійською мовами. До конференції видали також і збірник наукових праць.

 

Прес-центр Офісу реформ 

Читайте також

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію