Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька молодь вчиться досягати успіху

23 травня 2016 - 16:00

У Запоріжжі відбувся щорічний обласний молодіжний форум «Формула успіху молоді Запорізького краю»,  організований Управлінням молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації та обласним центром молоді. Захід зібрав понад 80 учасників – лідерів студентського самоврядування коледжів та вишів з усієї області, а також молодь трудових колективів провідних промислових підприємств регіону. Захід розпочався з пленарного засідання за участю заступника голови облдержадміністрації Володимира Тоцького, який з напутніми словами звернувся до  учасників та побажав плідної  роботи на тренінгах та майстер класах форуму.

Як зазначила начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова, родзинкою цьогорічного форуму стала участь київських тренерів Артема Мосійчука, Антона Сорокуна та Анни Роговченко – представників громадської організації «Спілка ініціативної молоді» м.Київ. Протягом двох днів на базі санаторію-профілакторію «Дніпроспецсталь» на острові Хортиця учасники форуму вивчали проектний менеджмент «Як провести класний проект? Розробка, цільові групи, актуальність», дізнавалися про можливості співпраці між молодіжними громадськими організаціями та підтримки донорських організацій,  занурилися у поняття фандрейзингу – іншими словами, як узяти ресурси для проектів з «повітря».

На другий день  професійні тренери підготували цікаву гру під назвою «Суп», за результатами якої кожна команда мала розробити власний проект та презентувати його на фінальному тренінгу. На подив тренерів усі 10 команд справилися із завданням та презентували гідні корисні проекти, які у тісній співпраці з владою реально можуть бути реалізовані на теренах нашого Запорізького краю. Тренери також звернули увагу на цілком реальну можливість отримати фінансування від посольства США в Україні на реалізацію проекту «Cossack camp», чим і пообіцяли зайнятися  найближчим часом.

Для учасників форуму також була підготовлена культурно-розважальна програма, зокрема екскурсія до історико-культурного комплексу «Запорозька Січ».

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів