Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Території долучаються до співфінансування заходів разом з обласним бюджетом

31 травня 2016 - 15:49

Території долучаються до співфінансування заходів разом з обласним бюджетом

На черговій сесії обласної ради внесено зміни і доповнення до обласного бюджету на 2016 рік, які пов’язані з виділенням з 22-х місцевих бюджетів субвенцій обласному бюджету на співфінансування заходів у обсязі 24 517,020 тис. грн.

Так, Управлінню капітального будівництва ОДА на співфінансування будівництва та реконструкції об’єктів виділено 8 988,059 тис. грн.; на завершення робіт по капітальному ремонту та реконструкції доріг комунальної власності міста Запоріжжя - 6 230,491 тис. грн..

На співфінансування капітального ремонту водоводу у Василівському районі  188,470 тис. грн. спрямовано Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ЗОДА.

Для виготовлення проектно-кошторисної документації капітального ремонту даху Василівського професійного ліцею 60 тис. грн. спрямовано Департаменту освіти і науки ОДА; а також на закупівлю шкільних автобусів для перевезення дітей, що проживають у сільській місцевості, на засадах співфінансування – 50 % - за рахунок залишків освітньої субвенції з обласного бюджету – 9 050 тис. грн. та 50 % - за рахунок коштів місцевих бюджетів – 9 050 тис. грн.

Таким чином на закупівлю шкільних автобусів спрямовано 18 100 тис. грн.

Крім того, вільний залишок коштів загального фонду обласного бюджету в обсязі 2 565 тис. грн. спрямовано на виконання заходів Програми розвитку рекреаційно-курортного комплексу та туризму в Запорізькій області на 2016-2020 роки,  у т.ч.:  Департаменту культури, туризму, національностей та релігій ЗОДА - 565 тис. грн. (на формування ринку попиту на внутрішній продукт – 280 тис. грн; на формування і просування місцевих брендів «Запоріжжя туристичне» та «Запоріжжя курортне» та їх активізацію через Інтернет - 185 тис. грн.; на організацію різноманітних виставок - 65 тис. грн.; на забезпечення організації та проведення літніх курортно-туристичних та оздоровчих кампаній – 35 тис. грн.); для надання субвенції державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів – 2 000 тис. грн. (на коригування проектно-кошторисної документації та виконання робіт з добудови ІІ черги історико-культурного комплексу „Запорозька січ” – 1 200 тис. грн.; на розробку проектно-кошторисної документації та встановлення автономної системи опалення в об’єктах Національного заповідника «Хортиця» - 800 тис. грн.).

У зв’язку із зверненням обласної ради виділено 5 000 тис. грн. на стабілізацію фінансово-економічного стану КП «Водоканал» у рамках Регіональної цільової програми «Питна вода Запорізької області» на 2012-2020 роки.  Відповідно зменшено видатки на виконання заходів Програми покращення стану автомобільних доріг загального користування місцевого значення Запорізької області на 2016 рік, з поновленням цієї суми при внесенні змін до обласного бюджету за підсумками першого півріччя.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни