Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обдаровані учні регіону отримали винагороди

1 червня 2016 - 12:59

У Міжнародний день захисту дітей в обласній державній адміністрації відбулася урочиста церемонія вручення премій переможцям всеукраїнських та обласних учнівських олімпіад і конкурсів 2015-2016 років  «Обдаровані учні – 2016». Переможців інтелектуальних і творчих змагань привітали голова обласної державної адміністрації Костянтин Бриль, заступник голови обласної ради Владислав Марченко та директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Озерова.

- Дуже вам дякую за ваші досягнення та перемоги. Окремо слід подякувати педагогам, які надихають та допомагають учням та батькам, які завжди підтримують своїх дітей у різних починаннях. Батьки, як ніхто, радіють перемогам своїх дітей. І ми, і ваші батьки пишаємося вами. Головне для вас і для нас на сьогодні -  щоб закінчилась війна та ви зростали і робили нові досягнення у вільній та міцній країні. З боку обласної влади ми все для цього зробимо. Наше завдання, як представників влади, - створити всі необхідні умови для того, щоб ви могли  повною мірою розкрити свої таланти. Я вірю та знаю, що у вас все вийде. Дивлячись на ваші титули та нагороди, Запорізька область посідає далеко не останнє місце та ніколи не буде в числі останніх. У вас є дуже великий потенціал, ви – наше майбутнє, і у ваших силах зробити так, щоб наша країна була першою по всіх показниках, - звернувся до юних інтелектуалів голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Обласною премією нагороджено 36 учнів з усієї області. Серед них 32 учні  загальноосвітніх навчальних закладів і четверо вихованців шкіл-інтернатів «Захисник», «Дивосвіт», «Січовий колегіум» та Мелітопольської спеціалізованої школи-інтернату «Творчість». Крім цього, подяки Департаменту освіти і науки облдержадміністрації отримали 36 учителів.

У відповідь на привітання учні запевнили, що вони не підведуть та втілять у життя  покладені на них сподівання.

- Нині наша країна, як ніколи, потребує кваліфікованих спеціалістів. Ви вже показали, на що здатні. Головне – не зупиняйтеся на цьому та йдіть далі, здобувайте нові знання, робіть нові відкриття та досягнення, а обласна влада буде вас у цьому підтримувати, - зазначив у напутньому слові очільник регіону.



Управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»