Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька молодь концертом та фаєр-шоу відзначила своє свято

29 червня 2016 - 14:30

День молоді в Україні запорізька молодь відсвяткувала масштабним дводенним заходом,  організованим Управлінням молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міської ради, обласним центром молоді та  міською молодіжною радою.

У перший день учасників свята чекала  насичена концертно-розважальна програма на каскаді фонтанів «Райдуга» - виступи місцевих вокальних та хореографічних гуртів, а також відомих виконавців, таких як ВІА «Родіна», Dj Silver та головного гостя вечора, топового діджея   Dj Sender з м. Київ. Також на урочистому відкритті свята нагородами облдержадміністрації, обласної ради та міської ради було відзначено найактивнішу молодь Запорізького краю, серед яких були молодіжні лідери вишів та промислових підприємств, кчителі та учасники АТО. Завершився перший день вражаючим фаєр-шоу.

Другий день свята був присвячений спортивним змаганням серед команд студентської та трудової молоді міста й області. Молоді люди боролися за перемогу в іграх з волейболу та футболу. Також відбулася вражаюча водна битва. Увечері на Центральному пляжі було підбито підсумки, а учасники та переможці змагань отримали нагороди.

- День молоді — це свято перших відкриттів, безперервних пошуків та реалізації найсміливіших задумів. Саме молодь сьогодні визначає масштаби та темпи соціально-технічного прогресу, закладає підвалини політичного, економічного та соціального майбутнього. Її активна життєва позиція, творчі ідеї, ініціативи є  рушійною силою розвитку сучасного суспільства. Сьогодні від молоді залежить майже все, особливо від тих молодих людей, які захищають нашу рідну землю,  фактично створюють  нове обличчя Української армії, - зазначила у вітальному слові начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»