Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі визначились володарі Кубка України з пляжного волейболу

4 липня 2016 - 14:40

Запорізька область приймала учасників Кубку України з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд. Змагання відбулись під патронатом голови облдержадміністрації Костянтина Бриля.

За словами організаторів, у змаганнях взяли участь 160 волейболістів, з яких 42 чоловічі та 28 жіночих команд з різних областей України – Запорізької, Київської, Сумської, Дніпропетровської, Харківської, Рівненської, Миколаївської, Одеської, Хмельницької, Чернівецької, Кіровоградської, Луганської, Донецької, Черкаської, Херсонської, Львівської, Закарпатської, а також з Республіки Молдова.

У фіналі жіночого Кубку зійшлися команда запоріжанок Валентини Давідової та Євгенії Щіпкової зі своїми суперницями із Києва сестрами Інною і Іриною Махно. У жіночих змаганнях перемогу вибороли киянки, а в чоловічому двобої переміг тандем запоріжця Сергія Попова та чернигівця Олексія Деніна.

Переможці та фіналісти Кубку України отримали шанс поборотися за право участі в Олімпіаді. Кращі волейбольні «пляжники» поїхали до Сочі, де з 6 по 10 липня будуть розіграні останні путівки на турнір із пляжного волейболу у рамках літніх Олімпійських Ігор у бразильському Ріо-де-Жанейро.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області