Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Наступного тижня планується відновити роботи на будівництві мостів

23 вересня 2016 - 08:54

Наступного тижня планується відновити роботи на будівництві мостів

На виконання Окремого доручення Укравтодору, згідно з протокольним дорученням Віце-прем’єр-міністра України Кістіона В.Є  щодо забезпечення виконання повномасштабних будівельних робіт на об’єкті «Автотранспортна містраль через р. Дніпро  у м. Запоріжжя» у Службі автомобільних доріг у Запорізькій області відбулася нарада з представниками дев’яти  підрядних організацій.

У ній взяли участь представники: ПАТ «Уманьавтодор» (м. Умань); ПАТ «Підприємство «Маст-Буд»(м. Маріуполь); ПАТ «Мостобуд» (м. Київ); ТОВ «Мостозагін №73» (м. Миколаїв); ТОВ «Південьтрансбуд»(м. Миколаїв); ТОВ «БК «Адамант» (м. Київ); АТ «Альпсервіс» (м. Харків); ПП «Підводник» (м. Запоріжжя); ТОВ «ВО «АРМАКОМ» (м. Запоріжжя).

Начальник Служби Геннадій Тімченко поінформував про обсяги та порядок фінансування будівельних робіт.

Так, на будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі на 2016 рік передбачено фінансування: 222,7 млн. грн. - кошти, залучені під державні гарантії Державним агентством автомобільних доріг України; 10 млн. грн. – кошти обласного бюджету; 20 млн. грн. – кошти міського бюджету м. Запоріжжя.

Основний напрямок робіт – Споруда №4 (балковий міст через р. Старий Дніпро). Також заплановано виконати  роботи з будівництва тимчасових опор для монтажу металоконструкцій секцій прогонової будови Споруди №10 (вантовий міст через р. Дніпро).

Передбачається відновлення робіт з добудови пілона (Споруда №10), добудови  пірса та стапеля для укрупнювального збирання на будівельному майданчику №1 на території Кривої Бухти.

Представники підрядних будівельних організацій, які задіяні на будівництві, визначилися з наміченим фронтом робіт, закріпленим за ними, та висловили готовність приступити до роботи. Згідно з графіком роботи мають бути відновлені з наступного тижня.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 798-го дня війни

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни