Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжці попрощалися зі справжнім офіцером, великим патріотом

24 листопада 2016 - 14:17

Запоріжці попрощалися зі справжнім офіцером, великим патріотом

Військовий корпус області, волонтери, запорізька громадськість прийшли попрощатися і провести в останній путь заступника обласного військового комісара по роботі з особовим складом і громадськістю Логвінова Михайла Олександровича. Сьогодні ми попрощалися з людиною, яка за останні майже три роки  була уособленням справжнього воїнства, офіцерської честі, великого патріотизму.

- Важко знайти слова, які б передали  біль родини, всієї запорізької громади. Михайло Олександрович проводжав бійців у зону АТО, він їх зустрічав, і завжди знаходив слова, які знаходили відгук, особливо у молоді.  Головне, що його слова не розходилися зі справами, ми бачили справжнього офіцера, великого патріота України, який мав тверду віру в нашу перемогу і все робив для її наближення. І ми повинні зробити все, щоб на нашій землі був мир, про який мріяв Михайло Олександрович, - сказав у прощальному слові від імені обласної виконавчої влади заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін.

Логвінов Михайло Олександрович – плоть нашої землі, народився у с. Велика Знам’янка Кам’янсько - Дніпровського району. Після школи вступив до Сімферопольського Вищого  військового політичного і будівельного училища. З того часу його доля нерозривно була пов’язана з армією. Служив у військах Забайкальського, Закавказького, Приволзько - Уральського військових округів. А з установленням незалежності, з 1991 року, присвятив себе службі  у Збройних Силах України. З 2010 він - заступник військового комісара по роботі з особовим складом  Запорізького обласного військового комісаріату, в цій якості його знають не тільки військові, а й широка громадськість. Із часу проведення АТО без його участі, без перебільшення, не обходився жоден захід – чи то проводи, чи зустрічі бійців, він був першим помічником і радником волонтерів, він мав мужність дивитися в очі матерям, чиї сини не повернулися. Михайло Олександрович і сам був за власним бажанням у зоні бойових дій. А як же інакше – двоє його синів, обравши шлях батька,  несли службу  в найгарячіших точках  АТО.

Світла йому пам'ять і земля пухом.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками