Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«АгроТехСервіс - 2017»: майданчик для ознайомлення з аграрним ринком та підписання контрактів

1 березня 2017 - 14:46

«АгроТехСервіс - 2017»: майданчик для ознайомлення з аграрним ринком та підписання контрактів

Сьогодні у виставковому центрі «Козак Палац» Запорізької торгово-промислової палати розпочала роботу XVI агропромислова спеціалізована виставка «АгроТехСервіс - 2017».

Захід організовано за підтримки Запорізької облдержадміністрації, Комітету підприємців агропромислового комплексу при Торгово-промисловій палаті України, профільних відомств та асоціацій.

Запорізька область по праву вважається не тільки промисловим, а й аграрним регіоном, у якому налічується майже 2300 тисяч гектарів сільськогосподарських земель. За словами організаторів, час проведення виставки вибрано невипадково, адже весна і початок польових робіт − найкращий  момент  для ознайомлення зі станом ринку, подання своїх пропозицій і підписання контрактів.

Учасники виставки «Агротехсервіс» − виробники і постачальники сільськогосподарської техніки, обладнання,  матеріалів для переробки сільгосппродукції з Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Харківської областей. Традиційно відвідувачами стали  провідні запорізькі підприємства  та сусідніх регіонів, зокрема агрохолдинги, фермерські господарства, переробні виробництва, зернові компанії, представники освіти, науки, громадськості.

У перший день роботи виставки заплановано круглий стіл, присвячений податковому законодавству та актуальним змінам у земельній сфері.

Для аграріїв відбудеться науково-практична конференція «Садівництво і ягідництво: від проектування до врожаю». Особливу увагу планується приділити діяльності в напрямку створення кооперативів і кластерів. У ході конференції також розглянуть питання технологій і вирощування насаджень ягідних культур, залучення іноземних інвестицій, програм розвитку галузі, також заплановано виїзну зустріч-обмін досвідом у плодорозсаднику «Високогірне».

Сільськогосподарську техніку власного виробництва продемонструють АТ «Мотор Січ», яке традиційно представляє широкий спектр товарів для сільського господарства, малого і середнього підприємництва:  бензопили, мотоблоки, сепаратори, запасні частини. Оріхівський завод сільськогосподарських машин «Агротех» запропонує до уваги аграріїв високопродуктивний навантажувач зерна, культиватори .

Виставка «Агротехсервіс» включає такі тематичні розділи: сільськогосподарське машинобудування, мінітехніка і запчастини; технології зберігання, переробки та транспортування продукції; засоби малої механізації; агрохімія та добрива; посівний матеріал та зернові технології; комбікорм і ветпрепарати; технології у тваринництві та птахівництві; Hi-TECH агро.

Довідково: виставка працює: 1-2 березня з 10.00 до 17.30, 3 березня з 10.00 до 15.00.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки