Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька облдержадміністрація прозвітувала про свої видатки

14 березня 2017 - 13:45

Запорізька обласна державна адміністрація представила інформацію про виконання у 2016 році державної програми «Здійснення виконавчої влади у Запорізькій області». Звіт  про виконання програми по утриманню облдержадміністрації за 2016 рік представили заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко та директор Департаменту фінансів ОДА Сергій Медвідь.

Затверджені на 2016 рік бюджетні асигнування склали 226,9 млн. грн. і включають за загальним фондом 178,9 млн. грн., за спеціальним фондом 48 млн. грн.

У межах затвердженого загального обсягу 98%  коштів – це захищені видатки (заробітна плата – 93% та енергоносії – 5%), 2% – інші поточні видатки (оплата товарів і послуг, службових відряджень, утримання адмінприміщень тощо).

Як  повідомив Сергій Медвідь, видатки загального фонду забезпечують лише 61% від потреби. З них видатки на заробітну плату з нарахуваннями склали 166,7 млн. грн. або 67% від потреби, на оплату енергоносіїв – 9,5 млн. грн. або 66% від потреби, на інші поточні видатки – 2,7 млн. грн. або 11% від потреби.

Фінансування видатків здійснено Державним казначейством України у повному обсязі відповідно до затвердженого плану асигнувань. Не використано  кошти в сумі  0,6 млн. грн. або 0,3% від річних планових асигнувань, більшість  яких – економія коштів по нарахуванню єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на заробітну плату відповідних категорій працівників.

Виконання спеціального фонду здійснюється за рахунок власних надходжень бюджетних установ та субвенцій з місцевих бюджетів державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів. За всіма джерелами спеціального фонду заплановані видатки в обсязі 48 млн. грн., з них використано 38,1 млн. або 79 % від плану.

Структура Запорізької облдержадміністрації на кінець 2016 року  включала всього 246 бюджетних установ. Затверджена Урядом гранична штатна чисельність становить 2756 одиниць, з них вакантні – 288 одиниць або 10% від штату.

Місцевими державними адміністраціями області у звітному році забезпечено взяття фінансових зобов’язань виключно в межах затверджених бюджетних асигнувань. Кредиторська заборгованість відсутня.

- Аналіз результативних показників свідчить про забезпечення місцевими державними адміністраціями області виконання завдань, реалізацію повноважень, визначених законодавством, в обов’язковому обсязі відповідно до головної мети їх діяльності, стратегічної цілі та затвердженого паспорта бюджетної програми. Основні задачі в минулому році виконано, - наголосила, підбиваючи підсумки, Зінаїда Бойко.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

Звернення керуючого Запорізькою єпархією Православної церкви України єпископа Фотія напередодні поминальних днів

«Повернення ветерана на робоче місце»: роботодавцям розповіли про працевлаштування та перенавчання

Обласна влада продовжує підтримувати наших військових

Працівники облдержадміністрації долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Іван Федоров про першу мобілізацію рф на окупованій частині Запорізької області

СБУ встановила особи та повідомила про підозру ще 5 колаборантам з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 402 рази вдарили по Запорізькій області.

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області