Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дорожники області готуються до Великодня наведенням ладу на узбіччях

11 квітня 2017 - 10:52

З настанням весни та погожої погоди для автодорожників традиційно стартує двомісячник благоустрою на дорогах Запорізької області. Службою автомобільних доріг розпочато виконання комплексу робіт, спрямованих на покращення естетично-санітарного стану автодоріг та полоси відводу.

Перший комплекс заходів  працівники Служби автомобільних доріг у Запорізькій області спільно з ДП «Запорізький облавтодор»  провели біля пам’ятника «Воїнам-автомобілістам і дорожникам» та в полосі відводу автодороги державного значення М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта. Понад 100 співробітників дорожньої галузі зібрали та вивезли величезну купу сміття. Були ліквідовані стихійні звалища обабіч доріг, зібрано сміття з узбіч та на території біля пам’ятника. Працівникам філії довелося застосувати навіть важку техніку, бо місцями було так багато сміття, що без неї  не могли обійтися. До речі, на узбіччях довелося збирати не лише дрібне сміття – пляшки, папірці, пакети, а й навіть повні сміття мішки.

Крім обласного центру приведенням доріг до належного стану займалися дорожники спільно з представники органів місцевого самоврядування Гуляйпільського та Якимівського районів.

Загальна площа прибраних територій склала понад 85 га,  ліквідовано 15 несанкціонованих сміттєзвалищ, упорядковано 10 газонів та квітників.

Роботи з благоустрою доріг та прилеглих територій триватимуть і далі, а завдяки першій  весняній толоці зустрічатимемо світле свято Пасхи у більш чистій обстановці.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

Впродовж доби окупанти 547 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни

У Києві пройшов Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів у рамках діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України

Рекордні 18 медалей завоювали запорізькі спортсмени на чемпіонаті Європи з ушу

Нові домовленості між регіонами України та Європи посилять захист і безпеку – Президент на другому Міжнародному саміті міст і регіонів

Запоріжжя відсвяткувало День Європи урочистим підняттям прапора ЄС