Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Книжка, пропущена крізь серце

11 квітня 2017 - 16:30

Книжка, пропущена крізь серце

У Запорізькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася презентація нової книги народного депутата України першого скликання, заслуженого економіста України, члена Національної спілки журналістів України Олександра Білоусенка „З Україною в серці”.  Збірка включає публіцистичні статті, присвячені актуальним проблемам національної самоідентифікації народу, пробудженню патріотичних почуттів, боротьбі за поширення української мови в усіх галузях життєдіяльності. За словами автора, всі роботи написані протягом 2011-2016 років,  а назву книжки пояснює так: «Усе, що в ній написано, я пропустив крізь своє серце».

Презентація збірки продовжилася щирою розмовою з читачами бібліотеки про сучасне та майбутнє українського народу, про діяльність  патріотів України.

Олександр Білоусенко розповів також про своє козацьке коріння, про свій родовід, який він дослідив до 13-го коліна. Олександр Федорович Білоусенко народився 7 лютого 1937 року в селі Успенівка на Запоріжжі. У 1968 закінчив Мелітопольський інститут механізації сільського господарства, згодом Запорізький національний університет. Народний депутат України першого скликання, заслужений економіст України, член Національної спілки журналістів України, почесний доктор ЗНУ .

„З Україною в серці” - це збірник авторських статей, які впродовж 2011-2016 років публікувалися в друкованих виданнях Запоріжжя, Києва та Львова. Перед  читачем постають гострі проблеми пострадянської дійсності в одному із регіонів Півдня і Сходу України – Запорізькій області, де автор аналізує причини їх виникнення та ділиться своїм баченням шляхів їх розв’язання. Видання  буде цікавим і корисним для тих, хто працює в органах державної влади і місцевого самоврядування, учням, студентам і широкому громадському загалу.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 817-го дня війни

В Запоріжжі об’єднали зусилля для подальшого розвитку краю: ідеї, плани, рішення

Кому з отримувачів житлових субсидій та пільг потрібно до 1 липня звернутися за продовженням виплат?

Запорізька платформа співпраці та розвитку 2024 – майданчик професійних здобутків та ідей

Визначитися з майбутньою професією та обрати профтех вступникам допомагає карʼєрний форум

Як уникнути електричного перевантаження у квартирі?

За матеріалами СБУ засуджено 4 «високопосадовців»-колаборантів на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 378 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області