Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль: «Я проти політичних лозунгів, я за конструктивну роботу»

25 квітня 2017 - 15:03

Сьогодні голова облдержадміністрації Костянтин Бриль перебуває з робочою поїздкою в Оріхівському районі. Тут він провів зустріч з адміністративно-господарським активом району. Участь у заході взяли представники місцевої влади, депутати обласної та районної рад, представники правоохоронних органів, закладів культури і освіти району, промислових підприємств та громадських організацій Оріхівщини.

Головною темою спілкування стала реформа децентралізації та вибори голови об'єднаної громади, що заплановані вже на 30 квітня.

Як наголосив Костянтин Бриль, головне, аби виборчий процес відбувся прозоро та без порушень.

- Нині я не агітуватиму за жодного з кандидатів. Я проти політичних лозунгів, я за конструктивну роботу. Чудово розумію, що останнім часом вас відвідали представники багатьох політичних партій. Головне, аби всі обіцянки виконувались на благо людей. Цими вихідними вибори пройдуть одразу у восьми нових громадах. Більш того, в Запорізькій області триває процес об'єднання нових громад. І вже восени ми розраховуємо обрати голів у 15 нових громадах, - наголосив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Також очільник регіону звітував, що Оріхівщина отримала найбільшу кількість субвенцій з обласного бюджету. А саме близько 10% загального фонду. Загалом до бюджету району надійшло більше 37 мільйонів гривень. Також народний депутат України від цього округу – Володимир Бандуров активно працював над виділенням ще 7 мільйонів гривень з держбюджету. І кошти були використані на проекти, важливі для всієї Оріхівщини. Це ремонт водогонів, шкіл, дитсадків та чимало іншого. Обираючи проекти, влада регіону ставила у пріоритет можливість їх завершення, аби не розпочинати чергові довгобуди і тішити людей зайвими обіцянками. 

На останок Костянтин Бриль звернувся до присутніх з проханням відповідального ставлення до святкування Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги.

- Наші ветерани заслуговують на шану і вдячність. І люди мають побачити справжнє свято Перемоги. Головне, аби воно відбулось без провокацій та сварок. Також ми маємо привести до ладу пам'ятники та братські могили. Адже це найменше, що ми можемо зробити для наших героїв та визволителів, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий