Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Автодорожники планують ліквідувати ямковість до відкриття курортного сезону

22 травня 2017 - 09:44

На виконання завдань Уряду щодо ліквідації ямковості на покритті доріг загального користування державного значення (міжнародні, національні та регіональні) до 1-го червня поточного року  та своєчасної реалізації виробничої програми Укравтодору в  2017 році Службою автомобільних доріг у Запорізькій області вживається ряд заходів на покращення стану автошляхів області. Ремонтні роботи на автомобільних дорогах регіону  наразі в розпалі.

Щоденно підрядними організаціями, при супутніх погодних умовах, ліквідується не менше 3 - 3,5 тисячі квадратних метрів ямковості. Роботи проводяться по всій території області. 

 Так,  з початку проведення ремонтних робіт уже відновлено майже  150 тис. кв. метрів покриття на понад 1 310 кілометрах автодоріг. Лише за минулий тиждень на замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області  підрядними організаціями ліквідовано 11 451 кв.м ямковості.

На сьогодні повністю ліквідовано ямковість на найбільш важливих за значимістю ділянках доріг державного значення: М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта, М-14-03 обхід м.Мелітополь, Н-08 Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя, Н-15 Запоріжжя-Донецьк, Р-37 Енергодар-Василівка-Бердянськ (окрім ділянок, де неможливо відремонтувати ямковим способом). На завершальному етапі проводяться роботи на  дорогах: М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ; Н-23 Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя; Р-73 від а/д Н-08 – Нікополь.

На цьому тижні, за належних погодних умовах, проведення ремонтних робіт заплановано на дорогах загального користування на площі 4 989 кв.м, у тому числі на дорогах державного значення – 3 489 кв. м (у т.ч. територіальні дороги – 2 600 кв.м ); місцевого значення – 1 500кв.м. Зокрема, на дорогах М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ – 158 кв.м; Н-23 Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя - 131 кв.м; Р- 73 від а/д Н - 08 – Нікополь – 600  кв.м.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий