Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Ремонт доріг в області триває щодня без вихідних

15 серпня 2017 - 09:06

Ремонт доріг в області триває щодня без вихідних

Виконання робіт з ліквідації ямковості на дорогах загального користування продовжується. Так, з 11 по 14 серпня на замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області на дорогах загального користування було ліквідовано 1254 кв. м ямковості, в тому числі на дорогах державного значення – 903 кв. м, місцевого значення – 351 кв. м.

Ремонтні роботи виконували 5 бригад, а саме: підрядного підприємства ТОВ «ЮК-Інвест» - 3, ТОВ «Дорремтехнологія» - 2 бригади.

Ліквідацію ямковості виконували на найбільш проблемних ділянках автодоріг загального користування державного значення з урахуванням звернень та скарг, що надходять на адресу Служби доріг та на об'єктах, на ремонт яких виділяються кошти з місцевих бюджетів на умовах співфінасування зі Службою доріг.

Підрядним підприємством ТОВ «Юк-Інвест» ремонт здійснювався за допомогою трьох струменевих машин типу «Savalko», на автодорогах загального користування: Кам'янка-Дніпровська - Велика-Білозерка - Веселе; Енергодар - Василівка - Бердянськ.

За кошти обласного бюджету виконувались роботи на автодорозі Чернігівка - Богданівка у Чернігівському районі. Виконання робіт координує Служба автомобільних доріг у Запорізькій області та Департамент промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації.

Всього з початку року на дорогах загального користування Запорізької області ліквідовано 257 827 кв. м ямковості, у тому числі на дорогах державного значення - 153 146 кв. м, на дорогах місцевого значення - 104 681 кв. м.

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Також нагадуємо, що з початку червня на дорогах загального користування на час спекотної температури повітря (понад 28 градусів) введено обмеження для руху великовагових транспортних засобів масою понад 24 т та навантаженням на вісь 7 т, з 8 год. 00 хв. до 20 год. 00 хв.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

На Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який збував зброю та боєприпаси

Майже 44 тисячі сімей внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від держави

Український бізнес отримав цифровий інструмент для виходу на міжнародні ринки

Обладнання і техніку на 162 мільйони гривень незабаром отримають військові на Запорізькому напрямку – завершено ряд тендерів

Захист прав дітей уразливих категорій обговорили під час візиту представників ООН до Запоріжжя

За матеріалами СБУ заочно засуджено 5 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Запоріжжя відвідала координаторка ООН в Україні Деніз Браун – обговорили напрямки підтримки прифронтової області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Перші 5 підземних шкіл побудуємо у Запорізькій області, – Іван Федоров

Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 797-го дня війни

Іван Федоров про російську пропаганду на ТОТ