Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізький центр кардіохірургії відзначає 25-й ювілей

19 жовтня 2017 - 16:41

У культурно-діловому центрі «Байда» відбулась науково-практична конференція «Актуальні питання кардіології та кардіохірургії», присвячена 25-річчю відкриття Запорізького центру кардіохірургії. Захід відбувся під егідою Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації та асоціації хірургів та терапевтів Запорізької області. У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, голова облради Григорій Самардак, провідні кардіохірурги, хірурги, анестезіологи, кардіологи, імунологи, біохіміки та представники інших лікарських спеціальностей.

Едуард Гугнін вручив грамоти облдержадміністрації колективу Запорізького центру кардіохірургії та провідним лікарям.

- Запорізький центр кардіохірургії – це справжня наукова школа для медиків. Вам є чим пишатися і є що передати, ваш досвід безцінний. Сподіваюсь, що всі напрацювання будуть втілені не лише у Запорізькій області, а й за межами України. Я вас вітаю з почесним ювілеєм та бажаю лікарям сил, натхнення, любові до своєї справи, бо, не зважаючи ні на що, ви гідно виконуєте свою роботу та рятуєте людські життя, даруєте надію на майбутнє, - зазначив у привітальному слові Едуард Гугнін.

Учасники конференції ознайомились з найбільш актуальними питаннями у рішенні проблем кардіології та кардіохірургії з використанням сучасних інноваційних технологій.

Також було розповсюджено позитивний досвід, який накопичено співробітниками Запорізького центру кардіохірургії під керівництвом академіка НАМН України, професора Олександра Никоненка.

З доповідями виступили провідні вчені Національного Інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова та Запорізької медичної академії МОЗ України.

Конференція стала джерелом науково-практичної інформації, інтерактивного обміну досвідом, дозволила розширити світогляд лікарів різних лікарських спеціальностей в актуальних проблемах кардіології та кардіохірургії.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області