Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дорожники обстежують стан автошляхів області після зимового періоду

19 квітня 2018 - 09:43

У Запорізькій області триває весняний комісійний огляд автомобільних доріг загального користування фахівцями Служби автомобільних доріг спільно з управлінням Національної поліції у Запорізькій області. Триватиме обстеження шляхів до 11-го травня.

Огляд проводиться у два етапи: підготовчий та практичний. Під час першого етапу було визначено склад комісії, складено спільні графіки комісійних обстежень, проведено підготовку виробничих баз та спеціальної дорожньої техніки.

Наразі фахівці перевіряють автомобільні дороги загального користування області та залізничні переїзди щодо їх придатності до експлуатації після зимового періоду, за результатами буде визначено необхідні обсяги ремонтних робіт при підготовці їх до літнього періоду експлуатації.

Особливу увагу під час обстеження комісія приділяє ділянкам доріг із підвищеним ступенем небезпеки: місцям концентрації ДТП, аварійно-небезпечним ділянкам, пішохідним переходам, відповідності встановлення знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху.

За попередніми результатами обстеження на початку комісійного огляду на дорогах загального користування державного значення було виявлено 133 980 кв. м аварійної ямковості. Зокрема, на міжнародних шляхах – 24 290 кв. м, національних – 33 590 кв. м, регіональних – 6 100 кв. м, територіальних -  70 000 кв. м.

Ліквідація ямковості на автомобільних дорогах міжнародного значення має завершитися до першого травня поточного року, на національних та регіональних дорогах  – до першого червня.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві