Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Літня школа обдарованої молоді готує майбутню наукову еліту

12 червня 2018 - 12:51

На базі Хортицької  національної навчально-реабілітаційної академії розпочала  роботу третя обласна літня школа, яка зібрала 80 юних науковців 8-10 класів з усієї області. На її урочисте відкриття завітали заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін та директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Озерова.

Учасників церемонії відкриття також привітали концертною програмою, яку підготували вихованці обласного центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді. Всі учасники отримали фірмовий галстук школи, що символізує дружбу та єднання.

Слухачами літньої школи стали переможці конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук та інших інтелектуальних змагань. Навчальний процес тут організовано за українським, іноземним, історико-географічним, фізико-математичним, хіміко-біологічним напрямами.

Упродовж двох тижнів діти матимуть можливість поглибити свої знання в різних галузях наук, спілкуючись з науковцями та викладачами  Запорізького національного університету, Запорізького державного медичного університету, Запорізької державної інженерної академії та Класичного приватного університету. Програмою літньої школи передбачено і цікавий відпочинок. Так, для учнів будуть організовані екскурсії Запоріжжям, Дніпром, передбачено відвідування театральних вистав, участь у творчих та спортивних змаганнях, вікторинах та конкурсах.

За підсумками навчальної програми всі учасники отримають сертифікати про участь у літній школі та грамоти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації за групові дослідницькі проекти.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни

«Робіть вибір для себе та насолоджуйтесь своєю роботою все життя»: у Запоріжжі відбувся кар’єрний форум для молоді

Продовжуємо підтримку наших захисників необхідною технікою та приладами

Поліція Запоріжжя посилює безпекові заходи напередодні релігійних свят

Середня, професійна та вища освіта мають працювати у взаємодії заради розвитку

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України