Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль вручив поліцейським Енергодару ключі від нових службових автомобілів

5 липня 2018 - 16:32

Урочисте вручення ключів від 5 спеціальних легкових автомобілів «Renault Dokker» відбулось під час урочистих заходів до Дня Національної поліції України в місті Енергодар. За участі голови облдержадміністрації Костянтина Бриля, народного депутата України Володимира Бандурова, Енергодарського міського голови Павла Музики та начальника Енергодарського відділу поліції ГУ Національної поліції в Запорізькій області Дмитра Лизогубова. Автомобілі для місцевого відділу поліції були придбані за рахунок субвенції міського бюджету державному бюджету в сумі 2 млн. 515 тис. грн.

Насамперед голова облдержадміністрації привітав правоохоронців зі святом.

- Згідно з Указом Президента України День Нацполіції України запроваджений в квітні поточного року і щорічно відзначатиметься 4 липня. Реформа Нацполіції стала одним з найкращих прикладів позитивних змін у нашій державі, які були започатковані Петром Порошенко та Урядом України. Саме перед нашими поліцейськими стоїть чимало вимог, головна з яких – довіра українського народу. Ви виконуєте чимало важливих завдань, таких як забезпечення громадської безпеки, охорона та захист прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави. Та перш ніж вимагати від вас якісного виконання роботи, ми повинні створити відповідні умови та належну базу. Що нині і виконує влада всіх рівнів, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Окрім цього були відзначені кращі працівники Нацполіції. Так, за сумлінне виконання службових обов’язків, відданість справі, професіоналізм та з нагоди Дня Національної поліції України нагрудним знаком Енергодарської міської ради «Кращий працівник» та пам’ятним подарунком були нагороджені начальник Енергодарського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Дмитро Лизогубов та начальник сектора кадрового забезпечення Енергодарського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Сергій Касай.

Крім того, за сумлінне виконання службових обов’язків, відданість справі, професіоналізм та з нагоди Дня Національної поліції України почесним грамотами, листами подяки та пам’ятними подарунками були відзначені фахівці Енергодарського та Дніпровського відділів поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості

Юні баскетболістки із Запоріжжя – чемпіонки України

СБУ встановила ще 6 правоохоронців-перевертнів, які займаються репресіями та фабрикують «докази» проти українців на тимчасово окупованих територіях

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Одного чоловіка поранено під час ворожої атаки на Запорізький район

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни

Прилади нічного бачення (монокуляри та бінокуляри) постійно потрібні нашим захисникам.

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 794-го дня війни