Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Восени в Запоріжжі пройде International IT Forum

10 липня 2018 - 15:13

Про це повідомили учасники прес-конференції «Міжнародний IT-форум — внесок в розвиток Запорізького регіону». Захід пройшов за участі голови облдержадміністрації Костянтина Бриля та генерального директора запорізької групи компаній Global Genesis Артура Гарсляна.

International IT Forum, організатором якого є Global Genesis відбудеться 28 вересня в Запоріжжі за підтримки облдержадміністрації. Головні завдання форуму: популяризувати високі технології серед запорізького бізнесу, дати нові знання та можливості для обміну досвідом бізнесменів та розробників з різних галузей, відкрити місцеві високотехнологічні підприємства та IT-компанії для України і світу.

Костянтин Бриль зазначив, що залучення інвестицій в Запорізьку область є одним з пріоритетних завдань, визначених і самим головою обласної державної адміністрації, і керівництвом держави.

- В останні роки Запорізька область є одним з лідерів у питаннях поліпшення інвестиційної привабливості та зовнішньоекономічної діяльності. І обласна влада постійно розширює інструментарій залучення інвесторів: створюються і поширюються промо-матеріали регіону та окремих громад, території отримують власні інвестиційні паспорти, облдержадміністрація бере активну участь у заходах, які працюють на користь економіки регіону та країни. Щорічно восени в Запоріжжі проходить InCoForum, тож нині ми вирішили провести ще й IT Forum. Як керівник влади області я активно сприятиму його проведенню і зроблю все, аби Запорізька область стала майданчиком для передових технологій, - наголосив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Учасники прес-конференції підкреслили, що міжнародний IT-форум буде унікальним для Запоріжжя заходом за своїми масштабами та за рівнем спікерів. Адже до участі в заході запрошено розробників, менеджерів, маркетологів національного та міжнародного рівнів, які до цього не виступали в нашому місті. Завдяки партнерам IT-форуму захід такого високого рівня буде доступним для широкого кола запоріжців та гостей міста.

Як повідомив генеральний директор запорізької групи компаній Global Genesis Артур Гарслян, група від самого свого створення приділяє увагу проектам, що працюють на розвиток території, створення в Запоріжжі бізнес-платформи, яка була б інвестиційно привабливою та забезпечувала умови для росту саме запорізького бізнесу. Він додав, що більшість локацій форуму будуть цікавими для широкого загалу. Зокрема, турнір геймерів, презентації технологічних та освітніх проектів, IT-виставка, дитяча зона з різноманітними майстер-класами та фуд-зона.

Зі своєї сторони Костянтин Бриль високо оцінив перспективи Міжнародного IT-форуму для економіки регіону. Адже він  покликаний акумулювати зусилля місцевих підприємців, IT-фахівців, місцевої влади та інвесторів з інших регіонів України та закордону.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області