Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Проблеми притулків не залишаться без уваги влади

30 травня 2008 - 15:22

Це пообіцяв заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальцев, який разом з представниками служби у справах дітей ОДА відвідав обласний притулок для дітей, що на вулиці Узбекистанській Запоріжжя. Напередодні Міжнародного дня захисту дітей посадовці подарували закладу та його 82 вихованцям сучасний комп'ютер та два кондиціонери, а також вивчили проблеми притулку.

Разом з директором притулку Ольгою Кучер Володимир Кальцев ознайомився з умовами проживання дітей, а також з ходом ремонту приміщень сиротинця. Нагадаємо, що на його ремонт у 2007 році обласною державною адміністрацією було виділено 200 тисяч гривень, на завершення робіт в цьому році притулок отримав ще 200 тисяч гривень. Серед проблемних питань притулку, окреслених Ольгою Кучер, – необхідність заміни старих вікон на сучасні енергозберігаючі, а також капітальної реконструкції даху притулку.

- Ми зробимо все від нас залежне, щоб включити притулок до обласної програми «Теплі вікна», – пообіцяв дітям Володимир Кальцев. – А вже зараз з нагоди Міжнародного дня захисту дітей ми даруємо вам комп'ютер, щоб за його допомогою ви отримували нові знання та вміння, зокрема, оволодівали сучасними інформаційними технологіями. Сподіваюся, що вже в дорослому віці здобуті знання допоможуть вам стати успішними людьми.

Керівництво служби у справах дітей ОДА подарувало вихованцям притулку два кондиціонери, а також квитки на виставу «Аладін» до Театру юного глядача. Солодощами дітей порадував комбінат «Запоріжсталь». Окрім цього представники профспілкового комітету металургійного гіганта вручили директорові притулку сертифікат на 10 тисяч гривень.

- Я хочу подякувати всім, хто допомагає нашому притулку, – зазначила Ольга Кучер. – Я дуже рада, що нами опікується Володимир Кальцев – людина, яка завжди тримає свого слова. Не можу не подякувати начальнику служби у справах дітей обласної державної адміністрації Антоніні Заіц та керівництву Ленінського району Запоріжжя, а також нашим спонсорам з комбінату «Запоріжсталь».

Своїм вихованцям Ольга Кучер побажала, аби кожен день їх життя був для них Днем захисту дітей. Вдячні вихованці притулку продемонстрували своїм гостям святкову програму з театральною виставою, танцями та піснями.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 803-го дня війни

Звернення керуючого Запорізькою єпархією Православної церкви України єпископа Фотія напередодні поминальних днів

«Повернення ветерана на робоче місце»: роботодавцям розповіли про працевлаштування та перенавчання

Обласна влада продовжує підтримувати наших військових

Працівники облдержадміністрації долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Іван Федоров про першу мобілізацію рф на окупованій частині Запорізької області

СБУ встановила особи та повідомила про підозру ще 5 колаборантам з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 402 рази вдарили по Запорізькій області.

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області