Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Державні службовці та спортсмени відзначили свято фізкультурників ранковою руханкою

5 вересня 2018 - 09:40

Напередодні Дня фізичної культури та спорту на майдані Героїв біля будівлі облдержадміністрації відбувся масовий спортивний захід «Зарядка з олімпійцями» за участю олімпійських чемпіонів, учасників Олімпійських ігор, видатних спортсменів, молоді, працівників облдержадміністрації. Фізкультурно-оздоровчий захід «Руханка»  в обласному центрі проводиться четвертий рік поспіль.

Для отримання заряду енергії та позитиву перед зарядкою відбулися показові виступи ансамблю акробатичного рок-н-ролу «Дикси».

Всі присутні приєдналися до чемпіонів та призерів міжнародних змагань та в єдиному пориві виконали фізичні вправи ранкової зарядки. Провели зарядку олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики, заслужений майстер спорту СРСР Ольга Стражева,  майстри спорту України міжнародного класу Катерина Шеховцова, Аліна Кубатко та Катерина Черкез.

Як зазначила начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова,  захід покликаний привернути увагу кожного жителя нашої області до  проблем здоров’я молодого покоління.

- Своєю участю у подібних заходах наша молодь демонструє  небайдуже ставлення до  свого здоров’я та пропагує ведення здорового способу життя. Вже четвертий рік поспіль до цього заходу долучається все більше учасників. Ми своїм прикладом доводимо, що у здоровому тілі живе здоровий дух. Зарядка – це, насамперед, заряд позитиву та енергії. До нашої руханки приєдналися всі міста та райони області, які також проводять  ранкову зарядку на своїх територіях, - зазначила Наталія Власова.

Завтра, 6 вересня, у палаці культури «Дніпроспецсталь» відбудеться масштабний урочистий обласний захід  «Sport Star», на якому за підсумками спортивного року в урочистій обстановці нагородами будуть відзначені найкращі спортсмени, тренери, команди та діячі спорту. Безпосередньо в суботу, День фізичної культури та спорту, в палаці спорту «Юність» буде проведено шоу-знайомство з видами спорту, що культивуються в регіоні «Запорізький спорт – будемо знайомі». У рамках святкування Дня фізичної культури та спорту в Запоріжжі також відбудуться змагання з пляжного волейболу серед чоловіків та жінок, з пляжного футболу серед юнаків та перегони серед крейсерських яхт.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»