Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Жителі Більмака продовжують боротьбу за перейменування свого селища

17 жовтня 2018 - 11:41

В обласному контактному центрі відбулася чергова «пряма лінія», під час якої на запитання жителів області відповідав заступник голови обласної державної адміністрації Едуард Гугнін.

Загалом на «гарячу лінію» надійшло 15 дзвінків від жителів міст Запоріжжя, Токмака та Більмацького, Приморського, Запорізького, Василівського та Кам’янсько-Дніпровського районів.

Порушені ними питання стосувалися оформлення земельних ділянок, забезпечення твердим паливом, ремонту доріг у селищі Більмак та Більмацькому районі, надання матеріальної допомоги на лікування, забезпечення пенсіонерів, інвалідів послугами соціальних працівників територіальних центрів у новостворених об’єднаних територіальних громадах, відмова у субсидії, благоустрою парку «Дубовий гай» у Запоріжжі .

Особливо активними були представники Більмацького району, які продовжують боротися за перейменування  селища Більмак у Кам’янку. Едуард Гугнін повідомив, що всі необхідні документи були направлені до Верховної Ради ще на початку року і тепер залишається просто чекати  вердикту народних депутатів.

Крім цього, жителі Василівського району звернулися стосовно зняття газових лічильників. За  їх словами, для перевірки лічильники було знято ще в  лютому-березні, тож тепер місцеві жителі схвильовані їх відсутністю, адже днями розпочинається опалювальний сезон.

З усіх порушених питань були надані вичерпні роз’яснення та консультації, за окремими зверненнями буде вжито відповідні заходи реагування. Як відзначив заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, обласна влада буде сприяти позитивному вирішенню кожного з порушених питань, а надання матеріальної допомоги, як завжди, знаходитиметься на особливому контролі.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області