Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» закликає звертатися за інформаційною підтримкою до спеціалістів підприємства

22 жовтня 2018 - 09:55

Під керівництвом директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі Оксани Матвіїшиної відбулось засідання обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва, на якому підприємці регіону за участі представників органів влади обговорили нагальні проблеми бізнесу.

Зокрема, розглядалося питання щодо майбутніх змін на ринку електроенергії, що відобразиться на діяльності підприємців. Так, на виконання вимог Закону України «Про ринок електричної енергії» ПАТ «Запоріжяобленерго» створено ТОВ «Запоріжжяелектропостачання», яке буде здійснювати електропостачання як для побутових та малих непобутових споживачів, так і електропостачання за вільними цінами для всіх інших споживачів.

Директор ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» Богдан Носик зазначив, що постачальник універсальних послуг не може відмовити побутовому та малому непобутовому споживачу, які знаходяться на території здійснення його діяльності в укладенні договору постачання електричної енергії. Крім цього він закликав зацікавлених суб’єктів господарювання звертатися за інформаційною підтримкою до спеціалістів підприємства  (http://zpep.com.ua/).

Присутні також обговорили стан надання адміністративних послуг через функціонуючі на території міста філії Центру надання адміністративних послуг. Як доповіла начальник відділу по роботі з документами дозвільного характеру Департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради Вікторія Грицак, на сьогодні самими актуальними послугами є реєстрація нерухомого майна та реєстрація фізичних та юридичних осіб (70% від загальноприйнятих), а також актуальна послуга з вклеювання фотокартки громадянина при досягненні ним 25- та 45- річного віку та документи дозвільного характеру. За 9 місяців поточного року адміністраторами шести філій Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя прийнято 60 тис документів, що на 30% більше, ніж в минулому році за той же період (40 тис.).

Також Німецьким товариством зі співпраці (GIZ) на безоплатній основі у червні 2018 року передано Департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради «Мобільний кейс» за допомогою якого громадяни, які за станом здоров’я обмежені у русі та люди похилого віку зможуть отримувати адміністративні послуги, не відвідуючи філії центру. Кейс укомплектовано ноутбуком, кольоровим принтером, сканером, портативним зчитувачем ID-карток для перевірки особи людини, камерою для відеофіксації процесу обслуговування клієнтів та модемом для доступу до мережі Інтернет.

Водночас у липні 2018 року між Федерацією канадських муніципалітетів, яка впроваджує проект «ПРОМІС», та Запорізькою міською радою укладено угоду про реалізацію проекту «Підвищення якості та наближення адміністративних послуг до громадян і підприємців міста». У рамках роботи проекту для філії центру по Шевченківському району буде придбано сучасне комп’ютерне обладнання, кіоск для електронної черги, рекламну продукцію, а також проведено навчання адміністраторів. Загальна сума бюджету програми складає 400 тис грн.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»

Триває набір кадрового резерву держслужбовців

СБУ викрила «суддю» з Мелітополя, яка виносила сфабриковані вироки місцевим мешканцям

Коли говорять гармати, музи не мовчать: у Запорізькій обласній філармонії відбувся гала-концерт «Акорди Хортиці»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 438 разів ударили по Запорізькій області