Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Село Костянтинівка Мелітопольського району подає приклад розвитку культури і спорту

5 березня 2019 - 13:39

У с.Костянтинівка Мелітопольського району відбулося подвійне свято: відкриття нового спортивного майданчика, а принагідно у сільському будинку культури відзначили Масляну. Розділив святковий настрій з жителями села та привітав з цими подіями голова облдержадміністрації Костянтин Бриль, а також представники влади області та Мелітопольщини.

 - Хочу подякувати всім за співпрацю, адже це реальний приклад ефективного використання коштів депутатського фонду.  Вважаю, що всі депутати на своїх територіях мають виконувати ті запити, які перед ними ставлять люди. Дужа важливо, щоб у Костянтинівці розвивалися спорт та культура, освіта і медицина, це буде найкращим прикладом ефективного втілення в життя реформи децентралізації влади. Тож бажаю, аби ваші спортивні майданчики та будинок культури і надалі дарували дитячі посмішки та щасливі обличчя, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Завдяки плідній співпраці влади і громади в Костянтинівці успішно реалізовано частину проекту «Будівництво спортивних майданчиків та благоустрій території». Відтепер жителі, а також гості Костянтинівки мають можливість відвідувати новий спортивний майданчик загальною площею 360 м² та займатися на 11 сучасних тренажерах.

На будівництво майданчика було витрачено близько 300 тис. грн., з яких 50% — кошти Костянтинівської сільської ради, 50% — депутатський фонд депутата Запорізької обласної ради. Для реалізації проекту комунальним підприємством «Костянтинівське» забезпечено розроблення, виготовлення та установлення  воркаут майданчика. При виборі тренажерів та спортивних споруд  перевагу було надано найкращому та найсучаснішому обладнанню, а також тому, який не має дублювання.

Крім цього, в рамках проекту «Будівництво спортивних майданчиків та благоустрій території» були проведені роботи з установлення огорожі трьох майданчиків для заняття баскетболом, волейболом та міні-футболом, придбано покриття для них, яке буде укладено щойно стабілізуються погодні умови, аби не допустити порушення технологічного процесу.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області