Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Борис Петров передасть Миколі Азарову зауваження підприємців до Податкового кодексу

30 листопада 2010 - 13:20

Борис Петров передасть Миколі Азарову зауваження підприємців до Податкового кодексу

Голова  обласної державної адміністрації Борис Петров перебуває з робочою поїздкою у Києві, де заплановано його зустріч з Прем’єр-міністром України Миколою Азаровим. Серед основних питань до обговорення - прийняття нового Податкового кодексу, адже ця проблема турбує значну кількість запоріжців, а особливо підприємців.

Обласна влада інформувала Адміністрацію Президента і Уряд про мітинг, що відбувся у Запоріжжі, та основні претензії людей до проекту Податкового кодексу. Сьогодні Борис Петров у ході зустрічі з Миколою Азаровим особисто поінформує його про ситуацію та передасть Прем’єр-міністрові пропозиції підприємців.

- Ми неодноразово зустрічались з запорізькими представниками бізнесу, надсилали наші рекомендації щодо Податкового кодексу до Уряду. Значну частину з них було враховано, втім, ще є певні нюанси і це підтверджують повторні мітинги підприємців, - коментує Борис Петров. - Ми вислухали їхні зауваження і запропонували викласти все у письмовому вигляді. Цей документ я передам Миколі Азарову, щоб пропозиції запорізьких підприємців було враховано при розгляді Кодексу спільною робочою групою, що складається з представників бізнесу та Уряду.

Податковий кодекс – це не політичний документ, це копітка робота, що потребує ретельного аналізу, вважає Борис Петров. Саме цим і займається влада разом з підприємцями.

- Очевидно, що всі розумні пропозиції будуть враховані, але влада не піде на повідку у тих, хто ухиляється від сплати податків, - підкреслює голова ОДА. - Податкова політика має стимулювати розвиток економіки країни. Але цього неможливо досягти лише посиленням адміністративного тиску податківців на бізнес. Отже, обговорення Податкового кодексу за участю підприємців триватиме, доки не буде знайдено консенсус.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Впродовж доби окупанти 536 разів ударили по Запорізькій області

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області