Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Про Агенцію

6 жовтня 2016 - 09:02

Установа «Агенція регіонального розвитку Запорізької області» (далі – Агенція) була утворена на виконання плану заходів з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року.

Головною метою Агенції є сприяння у реалізації регіональної стратегії розвитку, програм і проектів регіонального розвитку, підвищення інвестиційної привабливості регіону, залучення інвестиційних та кредитних ресурсів, міжнародної технічної допомоги для регіонального розвитку, впровадження реформи децентралізації.

Для реалізації поставленої мети Агенцією було налагоджено співпрацю з провідними вищими навчальними закладами Запорізької області.

Ведеться активна спільна діяльність з впровадження реформи місцевого самоврядування та підвищення спроможності територіальних громад з Запорізьким регіональним відділенням Асоціації міст України, МАОМС «Регіональний центр розвитку спроможних територіальних громад Запорізької області».

Разом з Запорізькою обласною державною адміністрацією та Інженерною палатою федеральної землі Саксонія-Ангальт підписано протокол намірів щодо співпраці у створенні першої в Україні міжнародної спілки «Інженерна палата Запорізької області».

Агенція має високий потенціал щодо реалізації проектів, спрямованих на зміцнення спроможності місцевого самоврядування, регіональний розвиток та підвищення інвестиційної привабливості Запорізького регіону.

 

Контактна інформація:

69107

м. Запоріжжя

пр. Соборний 164 каб. 110, каб. 218

у приміщенні Запорізької обласної державної адміністрації

+38068-178-76-57

+38066-017-94-25

e-mail: rdagencyzr@gmail.com