Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У казкових містечках дітлахам - роздолля!

3 січня 2011 - 09:34

У казкових містечках дітлахам - роздолля!

Чудові казкові містечка, що напередодні новорічних свят звели біля прикрашених ялинок в усіх районах обласного центру й Запорізького краю, працюватимуть протягом зимових канікул і радуватимуть дітлахів і дорослих.

Саме тут відбуваються всі святкові події – різноманітні концерти і вистави професійних і самодіяльних колективів, цікаві конкурси, захоплюючі ігрові програми.

Ініціатори святкових заходів – представники місцевих органів влади, прагнучи виправдати сподівання відвідувачів містечок на зустріч з дивом і підтримати їх у доброму гуморі, вдаються до різноманітних організаційних хитрощів. Зокрема, подекуди гостей пригощають гарячим чаєм із випічкою, а найактивнішим учасникам творчих змагань ще й вручають у подарунок капусту чи моркву – улюблені ласощі символа року за східним календарем – кролика.

- Новорічні свята для кожного з нас з дитинства асоціюються із справжніми дивами. Навіть ставши дорослими, продовжуємо вірити у чудо і сподіваємося, що воно таки відбувається. Тож маємо зробити все, щоб і у наших дітлахів збереглося таке ж святкове піднесення, виправдались їхні сподівання. Разом з тим, зобов’язані убезпечити їх від різноманітних негараздів, що чатують на школярів, коли ті на період канікул залишаються без опіки, - констатує заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук. – Наші казкові містечка – це території безпечних розваг для малечі. Адже протягом зимових канікул саме тут школярі зможуть корисно і цікаво провести вільний час. Регіональна влада докладає всіх зусиль, щоб новорічні свята у кожну родину принесли тільки радість. Ретельну увагу, в першу чергу, приділяємо дітям, що залишилися без батьківської опіки, малюкам з особливими потребами і тим, хто зростає у проблемних родинах, які потребують допомоги суспільства.

Окрім роботи казкових містечок на кожній території краю влада також забезпечила солодкі подарунки дітлахам, які належать до пільгових категорій.

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»