Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

За досвідом організації дозвільного центру їдуть у Бердянськ

14 січня 2011 - 15:38

За досвідом організації дозвільного центру їдуть у Бердянськ

Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук (стажування) взяв участь у засіданнях Координаційних рад з питань розвитку малого підприємництва, які проходили у Мелітополі та у Запоріжжі. Посадовець поділився власним досвідом, який здобув під час організації дозвільного центру в місті Бердянськ, та запевнив у наданні підтримки з боку обласної влади у вирішенні поставлених задач.

Так, під час засідання в Мелітополі учасники ринку автоперевезень поскаржилися на занадто довгий термін здобуття ліцензії для роботи таксі. У свою чергу, Петро Гончарук попросив таксистів не забувати про головного учасника ринку – пасажирів.

- Що стосується поставлених питань, як представник обласної виконавчої влади можу запевнити, що ми розглянемо усі проблемні питання щодо видачі ліцензії та ін. Будуть проведені оперативні наради та засідання з представниками відповідних органів з тим, аби поліпшити ситуацію. Разом з тим, закликаю вас, як учасників ринку, не забувати про своїх клієнтів, про пасажирів. Працюйте в межах чинного законодавства з дотриманням усіх вимог до безпеки людей, яким ви надаєте послуги, - наголосив Петро Гончарук.

Також посадовець підкреслив, що основна задача обласної виконавчої влади – забезпечити умови для розвитку малого та середнього бізнесу. Зокрема, зменшити бюрократичне навантаження при оформленні документів, підтримати у реалізації проектів на території області.

- Очільник області Борис Петров наполягає на обов’язковій підтримці малого та середнього бізнесу і створенню нових робочих місць, - підкресив заступник голови ОДА. – Ці завдання стали основою для розробки стратегічного плану регіону. І якщо у певних районах чи містах ми маємо позитивний приклад у роботі з підприємцями, тож маємо використовувати його на всій території та пропонувати його для розповсюдження.

До слова, досвід П.Гончарука щодо впровадження дозвільного центру зацікавив керівництво міста Запоріжжя, яке направило начальника відділу по роботі з документами дозвільного характеру Запорізької міської ради до Бердянська повчитися на прикладі колег.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками

В Запорізькій області посилять безпекові заходи напередодні Великодніх свят

Перший Саміт миру для України стане платформою, що розпочне майбутній мирний процес

«Прийшов час замінити хлопців», – так Іван Скобенко пояснив своє рішення приєднатися до ЗСУ

Запорізький бізнес може долучитися до публічних закупівель через Prozorro Market

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області