Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада має намір витратити понад 3 млн. грн. на підтримку малого бізнесу

24 січня 2011 - 10:56

Обласна влада має намір витратити понад 3 млн. грн. на підтримку малого бізнесу

На реалізацію обласної програми розвитку малого підприємництва облдержадміністрація планує виділити понад 3 млн. грн. Про це йшла мова під час засідання робочої групи з розробки проекту Комплексної програми розвитку малого підприємництва в Запорізькій області. Програма розрахована на два роки. Серед проектів, які затвердили члени робочої групи, – створення етнографічного села, так званого «бізнес інкубатора» в Мелітополі, який дозволить підприємствам використовувати для виробництва площі за доступними орендними умовами тощо.

У засіданні робочої групи взяли участь представники виконавчої влади, спілки підприємців, громадських організацій, депутати обласної ради. Заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук (стажування) позитивно оцінив участь у засіданні депутатів, які активно зацікавилися представленими проектами та програмою загалом.

- На мій погляд, будь-яка програма буде мати успіх лише за наявності конкретних виконавців, - підкреслив Петро Гончарук. – Якщо алгоритм роботи прописаний досконально, тоді є з кого спитати про результати впровадження програми. І програма з підтримки підприємництва в Запорізькій області не є виключенням. Засідання вийшло дуже продуктивним. Представлені проекти зацікавили депутатів, які взяли участь у засіданні, а отже, можемо розраховувати на підтримку під час винесення проекту на розгляд обласної ради. Головна ж задача, яку обласна влада ставить перед собою у цій сфері, і на цьому робить акцент очільник області Борис Петров – зробити все можливе, аби представники малого бізнесу в регіоні відчули підтримку з боку обласної влади, - резюмував посадовець.

Усі проекти, представлені в програмі, а у числі найперспективніших визначено 10, відповідають основним пріоритетам розвитку області, розробленим в ОДА. І як зазначають ініціатори, програма гнучка і може змінюватися відповідно до вимог часу. Отже, підприємці, які мають цікаві ідеї і готові співпрацювати на умовах співфінансування, можуть внести свої пропозиції до лютого. У лютому ж програму представлять на розгляд депутатам обласної ради.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 799-го дня війни

Заступник голови обласної державної адміністрації Семікін Михайло Олександрович

Заступник голови обласної державної адміністрації Будяк Наталія Юріївна

Уникати масових скупчень та долучатися до Великодніх служб онлайн закликають у Запорізькій єпархії ПЦУ та Нацполіціі

Заклади охорони здоровʼя області реформують

Заступник голови обласної державної адміністрації Щербаков Олександр Валерійович

Команда Запорізької обласної державної адміністрації  поповнилася трьома новими заступниками