Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відбулась десята сесія обласної ради двадцять четвертого скликання

11 червня 2004 - 15:13

Під головуванням голови Запорізької обласної ради, голови облдержадміністрації В.Березовського відбулася десята сесія обласної ради двадцять четвертого скликання, яка розглянула понад тридцять питань порядку денного. З інформацією про хід відновлювальних робіт у населених пунктах, які постраждали від вибухів на складах боєприпасів під Новобогданівкою Мелітопольського району, виступив начальник головного управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи В.Янько. Він підкреслив, що роботи продовжуються чітко за графіком. Єдиною невирішеною проблемою залишається питання утилізації великої кількості боєприпасів, які залишились після вибухів.

Депутати заслухали і обговорили звіт облдержадміністрації щодо виконання обласного бюджету за перший квартал 2004 року, з яким виступив заступник голови облдержадміністрації О.Сін, внесли зміни і доповнення до попереднього рішення сесії про обласний бюджет на 2004 рік. Сесія проаналізувала хід виконання Комплексної програми розвитку малого підприємництва в області і прийняла звернення до Верховної Ради і Кабінету Міністрів України з питань удосконалення законодавства з питань підприємництва. Заслухано інформацію про стан охорони культурної спадщини в області, проаналізовано хід виконання програми боротьби з бідністю. Затверджено ряд програм, зокрема, програму підтримки молоді на 2004-2008 роки, програму поліпшення кінообслуговування населення на 2004-2007 роки, програму забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, венеричних захворювань, допомоги та лікування ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД, венеричні захворювання у Запорізькій області на 2004-2008 роки. 

В роботі сесії взяли участь народні  депутати України О. Пеклушенко (фракція “Регіони України”) та О. Бабурін (фракція КПУ).

Читайте також

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни