Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відкрита влада і бізнес «без краваток»

2 лютого 2011 - 15:00

Понад 70 представників малого та середнього бізнесу з усієї області взяли участь у зустрічі з керівництвом обласної виконавчої влади. За ініціативи очільника області Бориса Петрова організовано зустріч у відкритому форматі, так звану «без краваток», з суб’єктами підприємництва з метою обговорення нагальних проблем галузі. Як зазначив голова обласної державної адміністрації Борис Петров, головна мета зустрічі, яку ставить перед собою обласна влада, – слухати, а не говорити.

- Наразі ситуація в економіці країни диктує свої правила, - зазначив Борис Петров. - І вони спонукають нас до дій. Час переходити до реальних проектів, до перспективних заходів, спрямованих на підтримку малого та середнього бізнесу. Адже саме за вами, за представниками підприємництва - майбутнє нашої країни, її економічної стабільності. Роботу обласної державної адміністрації ми плануємо з урахуванням програм, скерованих на підтримку та розвиток бізнес клімату в регіоні. На часі - впровадження нової, сучасної системи роботи облдержадміністрації. Вона розрахована на першочергове виконання пріоритетних напрямків, серед яких збільшення притоку інвестицій, підтримка місцевого товаровиробника тощо.

Завершуючи виступ, Борис Петров наголосив на необхідності зробити подібні зустрічі регулярними і подякував бізнесменам за увагу та підтримку до ініціатив виконавчої влади. А також пообіцяв, що до наступної зустрічі обов’язково підготує звіт про виконану до того часу роботу.

У ході зустрічі бізнесменам повідомили, що в рамках програм, спрямованих на підтримку малого та середнього бізнесу в регіоні, в області планується проведення Міжнародного агрофоруму в Мелітополі, організація конкурсу на кращий бренд, кращого товаровиробника області. Також розроблено нову комплексну програму на підтримку малого та середнього бізнесу на 2011 -2012 рік. Крім того, найближчим часом планується впровадження «антибюрократичної комісії» при обласній державній адміністрації.

 

Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області