Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Кількість автобусів до Кушугума та Малокатеринівки просять збільшити

2 лютого 2011 - 17:12

Кількість автобусів до Кушугуму та Малокатеринівки просять збільшити

Заступник голови обласної державної адміністрації Лариса Мефьодова провела нараду з питань якості обслуговування населення с. Кушугум та с. Малокатеринівка Запорізького району автоперевізником ТОВ «Альфа-Транс», який обслуговує приміські маршрути №61 та №62.

- До облдержадміністрації останнім часом надходить велика кількість скарг від населення на якість обслуговування цих приміських маршрутів. Сьогодні ми зібрались для того, щоб з’ясувати обґрунтованість цих зауважень. Також необхідно відшукати шляхи, які дозволять зменшити соціальну напругу у цих населених пунктах, - визначила напрямок роботи Лариса Мефьодова.

За словами представників місцевого самоврядування – голів Кушугумської та Малокатеринівської сільських рад – претензії до якості роботи автоперевізника надходять ще з 2008 року, коли ТОВ «Альфа-Транс» тільки почав працювати на маршрутах. Однак тепер у зв’язку з різким підвищенням ціни на проїзд ситуація суттєво загострилася.

- Вже деякий час головне управління економіки ОДА проводить детальний аналіз витрат автоперевізників. По завершенні цієї роботи не виключена можливість, що для кожного автоперевізника буде розроблено окремий тариф, - поінформувала Лариса Мефьодова.

Серед основних зауважень, які були озвучені на нараді, – переповненість автобусів та великий часовий інтервал між ходом транспорту.

Обговоривши шляхи розв’язання зазначених проблем, учасники наради визначили кілька можливих напрямків розвитку ситуації: скорочення інтервалу між ходом автобусів, збільшення одиниць техніки, які обслуговують маршрути або заміна автобусів на моделі, які вміщують більше людей.

- Я пропоную обом сторонам зібратись не тільки у стінах облдержадміністрації, але й у себе на місцях та визначити прийнятні для вас варіанти владнання ситуації. Хочу відзначити, що такі проблеми виникли тільки на вашій території, що свідчить про невміння співпрацювати. Тож давайте вчитись будувати діалог для забезпечення соціальної злагоди, - резюмувала Лариса Мефьодова.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»

Понад 50 дітей Запорізької області стали новими учасниками патріотичного руху «Байда»

Запорізька обласна державна адміністрація та CIVIC обʼєднали зусилля для захисту цивільного населення

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Програма ВІДНОВА:UA запрошує молодь на унікальний обмін

Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій області