Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Надходження до обласного та місцевих бюджетів збільшилися

7 лютого 2011 - 13:13

Голова обласної державної адміністрації Борис Петров провів щотижневу нараду з начальниками структурних підрозділів, під час якої обговорювалися поточні питання життєдіяльності регіону.

Серед позитивних моментів начальник головного фінансового управління ОДА Сергій Медвідь відзначив те, що за підсумками січня приріст надходжень до місцевих бюджетів склав 18,4%, а до обласного – 19,3%. Поточні платежі за електроенергію виплачено у повному обсязі. Заборгованість із виплати зарплати у бюджетній сфері відсутня.

Разом з тим, за оперативними даними начальника головного управління праці та соціального захисту населення Віктора Панкратова, станом на 1 лютого загальний борг по заробітній платі в області складає 53,1 млн. грн., збільшившись на 835 тис. грн. Це відбулося за рахунок нарощування суми боргу на ДП «Радіоприлад, ДП «Запорізький облавтодор».

- Названа сума не є кінцевою, оскільки не враховує ще боргів тих підприємств, які у січні вперше з’явилися у «чорному» списку. Інформацію про ці підприємства ми отримаємо пізніше, - пояснив В. Панкратов.

Про епідеміологічну ситуацію в області поінформував головний державний санітарний лікар Запорізької області Анатолій Севальнєв. Наразі показник захворюваності у Запоріжжі складає 74 на 10 тисяч населення при пороговому – 113. В обласному центрі закрито 44 класи. Одна школа і дев’ять класів не працюють у Мелітополі. Найвищий рівень захворюваності спостерігається у Василівському і Веселівському районах.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

 

Читайте також