Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Микола Ярмощук: «Запоріжці переконуються, що влада щиро реагує на їх звернення»

11 лютого 2011 - 13:33

Микола Ярмощук: «Запоріжці переконуються, що влада щиро реагує на їх звернення»

Протягом години, що тривала телефонна «гаряча лінія» за участю заступника голови облдержадміністрації Миколи Ярмощука, нею встигли скористатися понад два десятки громадян. Жителі майже всіх районів області ставили наболілі питання посадовцю, і кожен висловлював надію, що регіональна влада ефективно і оперативно їх вирішить.

З проблемами щодо землевпорядкування на територіях сільрад, встановлення права власності на земельні ділянки садових товариств у межах міста Запоріжжя, матеріальної допомоги громадянам пільгових категорій, пенсійного забезпечення людей похилого віку, виплати державних дотацій приватним господарствам - виробникам молока, формування економічно обґрунтованих тарифів на комунальні послуги, зокрема, на водопостачання та багатьма іншими звернутись телефоном до посадовця для жителів області виявилося доволі зручно. Адже багато хто з них телефонував здалеку. І щоб добратися до обласного центру на прийом з особистих питань, мусив би витратити чимало часу та грошей. Що ж до письмових звернень, то відповідь на них треба було б чекати у термін, визначений законом. У рамках же прямої лінії кожен отримав відповідь або пораду одразу ж.

- Люди, чим далі все більше переконуються, що влада щиро реагує на їх звернення, - поділився враженнями заступник голови ОДА Микола Ярмощук. - І той факт, що зі своїми наболілими проблемам вони ідуть до влади, свідчить: влада повертає довіру громадян. Довіра громади до виконавчої влади – це запорука успішного просування держави на шляху реформ. І регіональна владна команда, виконуючи завдання програми Президента Віктора Федоровича Януковича «Україна для людей», робить усе, щоб цю довіру ще більше укріпити.

Слова посадовця підтверджує дзвінок від 76-річної запоріжанки Валентини Федорівни Рублікової. Жінка тільки тому й зателефонувала, щоб подякувати представнику виконавчої влади в регіоні за ті добрі справи, які віднедавна відбуваються у нашому краї.

– Я вже стара людина, зараз прикута до ліжка, та дуже б хотіла особисто побачитися із заступником нашого губернатора Бориса Федоровича Петрова – Миколою Ярмощуком, - пояснила мету дзвінка жінка, - щоб висловити йому свою вдячність за ту турботу, яка надає мені сил триматися за життя.

Висока оцінка, надана старенькою регіональній владі, спонукала посадовця дати жінці слово, що неодмінно відвідає її вже найближчим часом, щойно видасться вільна хвилинка.

 

Управління у справах преси та інформації

 

Читайте також

Привітання голови Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова з Великоднем

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 345 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 801-го дня війни

Допомагаємо військовим посилювати захист сучасними засобами радіоелектронної боротьби, – Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 800-го дня війни

Історико-культурний комплекс «Запорозька Січ» відкриє двері для відвідувачів

Допомога армії, безпека та комфорт наших людей – незмінні пріоритети голови ЗОДА Івана Федорова

Великдень-2024: онлайн-трансляція богослужінь

«Антилопи» з Вільнянська здобули перемогу на обласних фінальних іграх «Пліч-о-пліч»