Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Молодь вірить у кохання

14 лютого 2011 - 13:27

Молодь вірить у кохання

Святкуванню Дня всіх закоханих присвятили свою акцію «Зігрій любов’ю рідне місто» запорізькі суденти-активісти. Сьогодні вранці «Автобус Кохання», прикрашений картинками цілунків і сердець, стартував від бул. Шевченка і помандрував вишами обласного центру, щедро проливаючи чисту любов на всіх зустрічних пересічних громадян.

Учасників акції підтримали представники місцевої влади. Тож молодь надихнулася відвідати Запорізький державний медичний університет, державну інженерну академію, національний технічний університет, класичний приватний університет, Запорізький національний університет та ЗІЕІТ. Кожна зупинка супроводжувалась цікавими подіями – конкурсами, вікторинами, веселими гумористичними акціями.

- Наша молодь вірить у кохання, піднесено ставиться до цього чистого і шляхетного почуття, бо, власне, і є його щирим виразником, - коментує подію заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук, який особисто проводжав «Автобус Кохання» у путь і наставляв учасників акції. - Такі події, ініційовані юнацтвом, дарують радість всім запоріжцям. Подивіться навкруги, скільки повсюди радісних усмішок. Їх причина – цей прекрасний захід.

Та нинішнє свято не обмежиться лише однією «транспортною» акцією. На площі Фестивальній сьогодні ж стартує флешмоб «Валентинки – для перехожих!». Долучитися до нього можуть всі бажаючі. Учасники акції рухатимуться проспектом Леніна до проспекту Металургів і роздаватимуть перехожим валентинки, усмішки і добрий гумор.

Надвечір, о 17.00, на майданчику міського палацу творчості дітей та юнацтва, що біля греблі Дніпрогесу, запалає «Багаття Любові». Кожен за бажанням зможе, скориставшись «відкритим мікрофоном», освідчитись тут у коханні своїй обранці чи обранцю. Акцію ініціювала молодіжна громадська організація «Молоді регіони».

А о 19.00, на каскаді фонтанів «Райдуга», злетять у небо повітряні ліхтарики кохання.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Третій рік під вогнем: Іван Федоров про життя мешканці прифронтових населених пунктів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 542 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 808-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 807-го дня війни

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області