Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізький край має зацікавити туристів, які приїдуть в Україну на Євро-2012

15 лютого 2011 - 14:46

Запорізький край має зацікавити туристів, які приїдуть в Україну на Євро-2012

Питання підготовки регіону до участі у проведенні Чемпіонату з футболу Євро-2012 розглянули учасники наради, яку провів заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук. До участі у заході запросили всіх, хто відповідає за розміщення гостей у готельних комплексах, забезпечує громадський порядок та слідкує за виконанням заходів безпеки, а також організує культурну та туристичну програму для футбольних вболівальників, інформаційне супроводження Євро-2012.

На порядку денному – підготовка готелів та стадіону до прийняття збірних команд-учасниць Євро-2012. Як відзначив представник ГУ МНС України в Запорізькій області, зазначені об’єкти обстежено, до них є певні зауваження, які власники повинні обов’язково ліквідувати. План заходів з ліквідації недоліків повинен бути узгоджений найближчим часом.

Одним з найбільш важливих напрямків роботи заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук визначив організацію гідної презентації культурних цінностей та туристичних маршрутів регіону для європейських туристів.

- Завдання кожної території - зацікавити якнайбільше туристів, щоб вони, приїжджаючи на матч, вже знали, що саме і де хочуть побачити у вільний час. Тому при підготовці до Євро-2012 облдержадміністрація працює над створення оптимальної схеми поширення інформації про цікавинки Запорізького краю на всіх можливих інформаційних каналах, - зазначив П. Гончарук. За словами посадовця ця робота перебуває на особистому контролі голови обласної державної адміністрації Бориса Петрова.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 380 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 807-го дня війни

У Запоріжжі та Запорізькому районі посилять заходи безпеки під час поминальних днів

Ворог посилює агресію – ми посилюємо оборону Запоріжжя і допомогу ЗСУ

Зі сльозами на очах та гордістю в душі: Мелітопольщина вшанувала матерів, чиї сини стали янголами України

Формула миру – це про подолання криз у світі, інструменти їх вирішення. Це шанс на справедливість для світу, – Андрій Єрмак

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Сльози матерів та спогади військового: зворушлива зустріч напередодні Дня матері

Впродовж доби окупанти 547 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 806-го дня війни

У Києві пройшов Другий Міжнародний Саміт міст і регіонів у рамках діяльності Конгресу місцевих та регіональних влад при Президенті України