Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Нагороджено лауреатів конкурсу «Господиня свого краю»

3 березня 2011 - 13:55

В облдержадміністрації відбулося урочисте нагородження лауреатів Х обласного конкурсу «Господиня свого краю».  Привітали та вручили нагороди в 15 номінаціях –  найкращим представницям краю голова облдержадміністрації  Борис Петров та голова обласної ради Павло Матвієнко. 

- Спасибі кожній  з вас за нелегку, сумлінну працю на благо регіону та людей. Роль жінки в реалізації загальнонаціональних пріоритетів України неухильно зростає. Багато в чому завдяки жінкам розвиток нашої країни по всіх напрямках стає більш гармонійним, що поєднує в собі інноваційні підходи та опору на традиції, - звернувся до учасників заходу  керівник області.

Обласний конкурс «Господиня свого краю» традиційно проводиться до Міжнародного жіночого дня 8 березня. У 2001 році розпорядженням голови облдержадміністрації було затверджено Положення про обласний конкурс. До участі у конкурсі залучаються жінки, які своєю діяльністю  зробили значний внесок у розвиток країни та регіону. Цього року за результатами конкурсу  визначено 36 переможниць у 15 номінаціях з поміж 133  жінок, які претендували на звання «Господині свого краю» у різних галузях діяльності.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також