Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Організатори БФ «Від серця до серця» привезли до Запоріжжя медичне обладнання

3 березня 2011 - 14:20

200 тисяч гривень вдалося зібрати  учасникам благочинної акції «Від серця до серця» в Запорізькій області у 2010 році. За ці кошти фондом придбано діагностичний апарат для виявлення вад зору у немовлят. В урочистому заході з нагоди передачі сертифікату на обладнання обласній дитячій лікарні взяв участь голова обласної державної адміністрації Борис Петров. Користуючись нагодою, очільник області додав до подарунка датчик до апарату УЗД, який  придбано на кошти, зібрані у ході благодійного аукціону, ініційованого облдержадміністрацією.

Благодійний фонд «Від серця до серця» працює в Україні вже п’ять років. Як зазначив голова фонду Павло Горінов, під час організації збору коштів вони отримали  активну підтримку  Міністерства освіти та Міністерства охорони здоров’я. Також  він подякував Запорізькій обласній державній адміністрації за підтримку  фонду у проведенні його акцій. У свою чергу  голова ОДА Борис Петров наголосив на необхідності продовжувати благочинні традиції.

- Ви робите добро і надаєте позитивний приклад того, як треба допомагати людям, - підкреслив Борис Петров. - Особливо приємно відзначити, що організатори фонду приділяють увагу саме дітям та медичним закладам, які мають потребу в переоснащенні. Діагностика хвороб на ранніх стадіях має велике значення для успішного лікування в подальшому. Тому я дякую вам та вашим волонтерам за чудову  ініціативу,   бажаю вдалих справ і успішного майбутнього фонду «Від серця до серця».

Як повідомили організатори БФ «Від серця до серця»,  у 2011 році акція буде присвячена  дітям, хворим на цукровий діабет.



Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також