Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

КП «Облводоканал» почне розраховуватись за електроенергію, якщо угоду з ТОВ «Чиста вода - Бердянськ» буде розірвано

4 березня 2011 - 08:26

На чергову співбесіду з керівниками підприємств-боржників за електроенергію до заступника голови обласної державної адміністрації Лариси Мефьодової запросили представників двох підприємств житлово-комунального господарства – КП «Облводоканал» та ТОВ «Чиста вода - Бердянськ». У заході взяв участь заступник Бердянського міського голови Юрій Мурастий.

Однак,  директор ТОВ «Чиста вода - Бердянськ» Володимир Чумак на нараду так і не з’явився, незважаючи на те, що напередодні підтвердив свою участь.

- Я запросила на нараду два підприємства разом, оскільки розумію, що борги за електроенергію КП «Облводоканал» взаємопов’язані з діяльністю ТОВ «Чиста Вода - Бердянськ», - зазначила заступник голови ОДА Лариса Мефьодова. - Мені шкода, що кожен з вас, керівників, які мають купу справ, витратили свій час, щоб приїхати на нараду, тоді як директор ТОВ «Чиста вода - Бердянськ» не зволів завітати.

На це заступник Бердянського міського голови Юрій Мурастий відповів, що позиція міської влади щодо діяльності ТОВ «Чиста вода - Бердянськ» жорстка – підприємство не може працювати на ринку курортного міста, є сподівання, що 9 березня Вищий господарський суд України прийме рішення щодо розірвання з ним угоди.

Станом на 01.02.2011 борг КП «Облводоканал» за електроенергію склав понад 7 млн. грн. Як повідомив генеральний директор КП «Облводоканал» Микола Нікулін, цього року ТОВ «Чиста вода - Бердянськ» взагалі не розраховувалось за надані послуги.

За словами директора з енергозбуту ВАТ «Запоріжжяобленерго» Володимира Яворського, до того моменту, як з’явився цей концесіонер, проблем з розрахунками у КП «Облводоканал» не було.

Обговоривши ситуацію, Микола Нікулін пообіцяв, що з 1.06.2011 року забезпечить 100-відсоткові розрахунки за поточними платежами за електроенергію за умови, якщо Бердянська міська рада розірве угоду з концесіонером.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Грає на гітарі по кілька годин на добу: музика відновлює пальці бійця

Збір пластикових кришечок наближає перемогу

В Запоріжжі виявлено нові випадки сказу тварин

Запоріжжя – Швеція: розширюємо міжнародне співробітництво

Американський сенатор закликає до посилення підтримки України

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Набуло чинності оновлене Положення про військово-лікарську експертизу в ЗСУ – що змінилося?

Один чоловік загинув під час ворожої атаки по Василівському району

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 817-го дня війни

В Запоріжжі об’єднали зусилля для подальшого розвитку краю: ідеї, плани, рішення

Кому з отримувачів житлових субсидій та пільг потрібно до 1 липня звернутися за продовженням виплат?

Запорізька платформа співпраці та розвитку 2024 – майданчик професійних здобутків та ідей