Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Розширене засідання колегії управління культури і туризму облдержадміністрації "Про підсумки діяльності галузі культури і туристично-рекреаційної сфери за 2010 рік та пріоритети розвитку у 2011 році"

28 лютого 2011 - 08:01

2 березня 2011 року об 11-00 в приміщенні обласного театру юного глядача (вул. 40 років Радянської України, 55-а) відбудеться розширене засідання колегії управління культури і туризму облдержадміністрації „Про підсумки діяльності галузі культури і туристично-рекреаційної сфери за 2010 рік та пріоритети розвитку у 2011 році”. В роботі колегії братимуть участь керівництво обласної державної адміністрації, обласної ради, начальники галузевих управлінь облдержадміністрації, заступники голів райдержадміністрацій та міст обласного значення з гуманітарних питань, начальники відділів культури міських рад, відділів культури і туризму райдержадміністрацій, представники органів місцевого самоврядування, які відповідають за розвиток туристичної сфери, керівники, заступники керівників та начальників підрозділів обласних комунальних закладів і установ культури, художні керівники театрально-видовищних закладів, народні та заслужені артисти України, голови обласних відділень і організацій Національних творчих Спілок України та громадських організацій, туроператори. 

О 13-30 для учасників колегії відбудеться показ вистави М. Камолетті „Боїнг-Боїнг, або на крилах кохання”.

3 березня 2011 року о 13-00 в концертному залі ім. М. Глінки обласної філармонії відбудуться урочистості та святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня.

4 березня 2011 року о 12-00 на території Свято-Покровського кафедрального собору Запорізької єпархії Української Православної Церкви відбудеться акція „Єдина Україна: Схід і Захід разом”. В акції братимуть участь керівництво обласної державної адміністрації, обласної ради, Запорізького міського виконавчого комітету, духовенство, майстри народного мистецтва, творчі колективи.

Запрошуємо представників засобів масової інформації взяти участь у висвітленні заходів.

Читайте також

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа безпеки та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»

Триває набір кадрового резерву держслужбовців