Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька влада радиться з громадою щодо процесів реформування

12 березня 2011 - 16:58

Керівники структурних підрозділів облдержадміністрації звітували перед громадою Дніпрорудного. Тут відбулася зустріч очільника області Бориса Петрова, а також представників управлінь гуманітарної сфери облдержадміністрації з вчителями та медичними працівниками міста.

Керівник регіону відзначив, що саме таким чином під час відкритої розмови влада і має звітувати про результати своєї роботи та отримувати завдання.

Спілкуючись з представниками влади, жителі Дніпрорудного могли з перших вуст почути плани з реформування галузі освіти і медицини та стану економіки.

Борис Петров у своєму виступі відзначив, що країна переживає нелегкі часи. Перш за все це пов’язано з економічною кризою минулих років, наслідки якої відчуваються до цих пір.

- За попереднього уряду держава накопичила понад 40 млрд. доларів зовнішніх боргів. Але кошти були використані недоцільно: ми не бачимо нових доріг, мостів або стадіонів. Натомість зараз щомісяця з державного бюджету виділяється 6 млрд. грн. на погашення відсотків за кредитами. Очоливши країну, Президент Віктор Янукович мав два шляхи для подолання кризи: перший – шлях революційних змін, другий – системного реформування, - зазначив у своєму виступі Борис Петров.

Очільник області наголосив, що шлях реформ, обраний державою, складний і довготривалий, але виважений, ефективний і соціально спрямований.

Що ж до подібних зустрічей, то керівник регіону запевнив, що в подальшому така форма спілкування з громадою стане традиційною.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни