Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Творчий конкурс «Нащадки переможців» набув всеукраїнського статусу

14 березня 2011 - 13:03

Творчий конкурс «Нащадки переможців» набув всеукраїнського статусу

У Запоріжжі стартував Х творчий конкурс молодих журналістів «Нащадки переможців», організований за підтримки обласної державної адміністрації регіональною молодіжною організацією «Прес-центр «Акцент» (керівник Володимир Систеров). Нинішнього року захід набув всеукраїнського статусу, повідомили учасники прес-конференції, що відбулася з нагоди його початку. До участі у конкурсі приєднається творчо обдарована молодь різних регіонів України.

- Маємо на меті залучити якомога більше представників творчої молоді – школярів, студентів та молодих журналістів до обговорення соціальних і громадських проблемних питань, - зазначив Володимир Систеров.

Організатори суттєво розширили традиційну тематику конкурсних робіт. Тепер, окрім знакових тем - перемоги у Великій Вітчизняній війні та майбутнього нашої держави – учасникам конкурсу пропонують звернутись і до проблематики «20-річчя незалежності України», «Євро-2012», «25-річчя Чорнобиля», «50 років першому польоту людини у космос». Творче змагання передбачає також і такі номінації: «Літопис війни: сімейні спогади», «Поезія на варті миру», «З чого починається патріотизм», «Україна мого щасливого майбуття», «Національна ідея очима молоді», «Здоровий спосіб життя». Окремий акцент організатори роблять на тематиці «Я творю свою країну», оскільки вона передбачає конкретні пропозиції молоді до влади щодо конструктивних перетворень у державі.

За умовами конкурсу творчі доробки в обсязі до 2 сторінок та анкету із повною інформацією про автора слід надіслати в електронному вигляді на адресу accent.ngo@mail.zp.ua.

Найкращі творчі роботи будуть включені до збірки «Нащадки переможців». Чималу кількість її примірників подарують ветеранам, коли з нагоди Дня Перемоги вшановуватимуть їх у обласній державній адміністрації, а також передадуть частину накладу до бібліотек загальноосвітніх шкіл області.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії